Losse thee uit China | Direct van de theeboer | Fairtrade

China

China is de bakermat van de thee, pure smaken die je meerdere malen zonder problemen kan opschenken.

Bij Mevrouw Cha delen we graag onze passie voor Chinese thee, ook wel oei thee genoemd. De theeën worden zorgvuldig door theesommelier Linda ingekocht, rechtstreeks bij theeboeren in China. Linda koopt klein in en zoekt naar kwaliteit. Onze connectie met lokale theeboeren stelt ons in staat om op een eerlijke manier in te kopen. Zo ondersteunen we niet alleen de boeren zelf, maar kunnen we jou ook verse thee van hoge kwaliteit aanbieden.

In het assortiment vind je een diverse selectie van losse theeën. Deze theeblaadjes hebben allemaal hun eigen unieke smaakprofielen en aroma’s. Elke thee vertelt zijn eigen verhaal, doordrenkt met de cultuur en geschiedenis van China. Naast de traditionele Chinese theeën, bieden we ook een mooie variatie aan kruidentheeën. Deze zijn met zorg samengesteld om jou een moment van ontspanning en rust te geven.

Neem gerust een kijkje in ons assortiment en laat je inspireren door de schoonheid van Chinese thee. Als je vragen hebt, staan we altijd klaar om je te helpen. Je kunt ons telefonisch bereiken, een proeverij reserveren of van mei tot en met september op bezoek komen bij Mevrouw Cha’s theehuis en theetuin.

De waardering van mevrouwcha.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 753 reviews.
Stel je vraag op Facebook Messenger