Ikigai boek

19,95

 

Het ikigai boek (192 pagina’s) deelt wijsheden vanuit de Japanse filosofie om een lang en gelukkig leven te leiden. Je leert van een groot aantal honderdjarige Okinawanen alles over dé handvatten die je nodig hebt om op een juiste manier te zorgen voor een gezond lichaam en gezonde geest. Zo leer je ook over de gewoonte van drie kopjes sanpin cha thee op een dag. Scrol naar beneden voor meer informatie.

Artikelnummer: Cha-2002 Categorieën: ,
  • Het geheim voor een lang leven
  • Ontdek de sleutels tot anti-aging
  • Vol praktische tips voor meer veerkracht
  • Onder andere een wonderdieet met thee
Levertijd en verzending
Binnen 1 - 3 werkdagen wordt je bestelling verstuurd. Vanaf €75 vervallen de verzendkosten van €3,95

Lees meer...

Beschrijving

Ikigai boek

Het ikigai boek neemt je mee in de geheimen van het Japanse eiland Okinawa, waar het grootste aantal honderdjarigen ter wereld woont. Auteurs Miralles en García helpen je met het vinden van jouw ikigai door het delen van hun nieuwe inzichten vanuit de Japanse filosofie. Je leert alles over dé handvatten die je nodig hebt om lang gezond te blijven door op een juiste manier te zorgen voor lichaam en geest. Zo kun je al geïnspireerd worden door een simpele Japanse uitspraak “Hara hachi bu”. Het betekent dat je eet tot je voor tachtig procent vol zit, want dat zou gezonder zijn voor je lijf. Of wat dacht je van het idee om nooit met pensioen te gaan, zodat je altijd een doel hebt waarvoor je je bed uit komt? Het boek staat vol met zulke wijsheden!

“Alleen wie bezig blijft wil honderd worden.”

Praktisch

Het ikigai boek is een hardcover boek, bestaande uit 192 pagina’s.

 

Wist je dat

Op het eiland Okinawa het meest aantal eeuwelingen per 100.000 inwoners wonen? Dit is de reden waarom auteurs Miralles en García naar Japan zijn vertrokken om onderzoek te doen naar hoe de Japanners hun leven leven. Het onderzoek leidt tot vijf sleutels voor anti-aging die uitgebreid in het boek aan bod komen: gezond eten, sterke sociale banden, actieve geest behouden, stress bewust beperken en lichamelijk actief blijven.

 

Tip van Theesommelier Linda

De Okinawanen drinken 3 koppen sanpin cha thee per dag. Wil jij een voorbeeld nemen aan de leefstijl van deze inwoners voor een lang en gelukkig leven? Vink de checkbox hierboven aan en je krijgt het boek én 25 gram sanpin cha thee thuisbezorgd. Zo maak je een mooie start met de beste thee in huis!

Andere suggesties…

Stel je vraag op Facebook Messenger