In een prachtige boerderij in de Noord-Hollandse polder de Schermer verzorgd Mevrouw Cha deze bijzondere YOGA en THEE Workshop. Maak kennis met de wereld van de Chinese thee en proef pure theeën en trakteer jezelf op een fijne yogales! Thee kun je altijd en overal drinken. Maar na een yogales smaakt deze extra lekker. Drinken na een yogales is belangrijk om je vochtpeil weer op orde te brengen en vrijgekomen afvalstoffen weg te spoelen. Na een yogales staat er daarom altijd een kopje thee voor je klaar.

TULA Yoga Studios x Bianca Alexiuc x Amsterdive, yoga en theeYoga en thee, een warme combinatie

Maar wat is nu eigenlijk kwalitatief goede thee? Mevrouw Cha (Linda Appelman) is een liefhebber van thee en heeft een bijzondere collectie thee en kruiden. Haar passie voor thee werd verstrekt toen zij in China woonde. De Chinese gebruiken op het gebied van thee zijn zeer inspirerend en dat stimuleerde Linda om “Mevrouw Cha” op te richten. Op allerlei verschillende en uiteenlopende manieren brengt zij thee onder de aandacht. Hoe wordt thee gemaakt? Welke plant(en) worden er gebruikt om thee te maken? Waarom zet je groene thee niet met gekookt water? Waar komt de bruine aanslag in mijn theekopje vandaan?

 

Ontdek het verhaal achter jouw kopje thee

In deze workshop wordt het verhaal achter de thee met je gedeeld en kan je ook lekker proeven. Mevrouw Cha zal namelijk enkele soorten thee uit haar collectie meenemen zodat je verschillende bijzondere soorten thee en haar verrassende smaak zelf kunt ervaren. Na afloop van de workshop is de thee van Mevrouw Cha ook te koop.

Ervaar het fijne van yoga

In deze workshop zal een professionele, gezellige en vooral ook lieve yogalerares een yogales verzorgen. Een yogales, geschikt voor alle niveaus, waarbij je beweegt op het ritme van je adem in een fijne flow waardoor je echt even quality time met jezelf ervaart! De yogales wordt ingeleid en afgesloten met bijpassende thee. Yoga heeft veel gunstige effecten: soepelheid en flexibiliteit, sterke spieren en gewrichten, verbeterde lichaamshouding, energieverhogend, verbeterde ademhaling, je zenuwstelsel komt tot rust en evenwicht van de stofwisseling en hormoon-huishouding.

Yoga is bovenal leuk om te doen!

Bij het beoefenen van yoga onderzoek je je eigen grenzen en mogelijkheden. Door met aandacht te bewegen en te ademen ontdek je jouw ruimte, kracht en ontspanning. De ruimte die je in je lichaam creëert heeft direct een mentale uitwerking. Deze bijzondere workshop is voor iedereen die het leuk vindt om kennis te maken met de wereld van Yoga en Thee! Gezellig samen met je vriend(in, zus of moeder!

Praktische workshop informatie

Waar: De Theekamer, Noordervaart 30, Stompetoren (10 minuten van Alkmaar) of op locatie.
Duur van de workshop:  2,5 uur
Prijs: €29,95 per persoon / maximaal 10 personen. (ivm de ruimte in de theekamer)
Info en aanvragen: linda@mevrouwcha.nl

Stel je vraag via mail