Online thee bestellen bij Mevrouw Cha via je laptop met een kopje eerlijke thee ernaast

Thee online bestellen en laten bezorgen of afhalen

Jul 22, 2020Linda Appelman

Thee online bestellen en laten bezorgen

Mevrouw Cha wil heel graag losse kwaliteitsthee toegankelijk maken voor iedereen in Nederland, dus ook voor jou. Het enige dat jij hoeft te doen is jouw favoriete thee en thee accessoires uitzoeken en online bestellen. Vervolgens hoef je geen moeite te doen om je thee items af te halen, maar wordt het vanzelf bij jou thuisbezorgd. Wat enorm handig! Hoe werkt dat precies?

Theesommelier Linda kiest voor jou

Theesommelier Linda reist één keer per jaar naar een prachtig theeland om met haar kennis en ervaring de beste thee die groeit onder de beste omstandigheden te ontdekken en mee te nemen naar haar Theeboerderij in Stompetoren. Daarnaast selecteert ze de allermooiste thee accessoires die voldoen aan haar voorwaarden voor een optimale theebeleving.

Leef je uit in de online thee shop

Natuurlijk wil Linda deze nieuwe thee ontdekkingen meteen met je delen en worden ze meteen in de online thee shop gezet. Wanneer jij dus op zoek gaat naar (h)eerlijke thee en thee accessoires, kun jij je hart helemaal ophalen bij Mevrouw Cha. Vergeet ook niet te kijken bij de speciaal samengestelde theepakketten voor ieder theemoment.

Jouw thee thuisbezorgd

De losse thee, thee accessoires en theepakketten worden exclusief in Nederland thuisbezorgd. Eenmaal online besteld, is er een fijne theebeleving onderweg naar jou en wordt je al snel verrast met een theepakket vol geluksmomenten! Het kan uiteraard ook dat je iemand anders een theemoment gunt en het cadeau doet. In dat geval wordt de postbode genavigeerd naar het adres van deze gelukkige ontvanger.

Je thee bestelling ophalen bij de theeproeverij

Thee bestel je online en laat je bezorgen of wanneer je een plekje hebt gereserveerd bij Mevrouw Cha's theeproeverij, dan kun je tijdens het bestellen aangeven dat je de thee bestelling dan bij het Theehuis ophaalt.

Bestellen in België

Reist je theebestelling de grens over? Geen probleem. Voor landen binnen Europa versturen we je (brievenbus)pakket voor €12,95. Bestel je voor meer dan €100, dan bezorgen we gratis. Natuurlijk kan je de theebestelling ook altijd ophalen of op laten halen bij ons theehuis.

Tot in de online thee shop of in ons Theehuis!

Meer blogs