Theesommelier Linda op zoek naar de beste losse thee
Theesommelier Linda van MEVROUW CHA

 

Opgegroeid tussen de broccolivelden kent Linda het boerenleven en zijn natuurproducten met pure smaak. Tegelijkertijd dronk ze haar thee met een theezakje uit de supermarkt. Dus… Wat klopt hier niet?

 

Van de broccolivelden naar de theeplantages

Kleine meisjes worden groot en gaan afstuderen voor een Master in Innovatie na de Hogere Hotelschool te hebben afgerond. Voor haar stage reist Linda in 2011 naar China. Een avontuur dat haar bij de theecultuur brengt om vervolgens te ontdekken dat thee niet in zakjes hoeft te zitten (shocking!). Het is losse thee van de beste kwaliteit. Wow! Wat een rijke smaak! “Als dat bestaat, hoe kunnen we dan gezond en gelukkig zijn met zakjes vol versnipperd theeblad? En laten we de extra toevoegingen en suikers niet vergeten.” En zo ontstaat een Noord-Hollandse dame met een missie! Klik hier en luister maar.

 

Want échte thee met oorsprong en zonder toevoegingen zou toch gewoon voor iedereen beschikbaar moeten zijn?

De Nederlandse condities zijn niet ideaal voor het laten groeien van een theeplant, dus het was niet zo simpel als een eigen moestuin aanleggen. Het natuurproduct ligt wat verder bij ons vandaan. Dus het maakt deel uit van de missie dat Linda de wereld van thee induikt en met een backpack op haar rug zoekt naar de unieke plekjes in verschillende theelanden.

 

Wat is een Theesommelier?

Als je op zoek gaat naar de beste thee is het handig als je alles weet wat er te weten valt over thee. Met nieuwe kennis heeft Linda als Theesommelier (specialist in thee) een neus voor de bijzondere theespots en kan ze exclusieve kwaliteitsthee met zorg selecteren door te proeven, proeven en proeven. Helemaal knap als je weet dat vriendinnen Linda kennen als degene die vaak de weg kwijt raakt. Echter, hoe kwijt de weg ook is… Met volle focus bereikt ze haar doel altijd.

 

De unieke verhalen achter losse thee

Linda laat zich tijdens haar theereizen graag verrassen door ontmoetingen met de mooiste mensen die zich ook met thee bezig houden, zoals theeboeren en -plukkers. Samen wordt er genoten van urenlang gepraat over thee en over het leven. “Ik houd van praatjes maken met pure mensen die net als ik een drive hebben om mee te helpen aan een betere wereld!” Het is een droom om samen met deze fantastische theemakers te bouwen aan de wereld van morgen. Deze droom deelt Linda via MEVROUW CHA met jou.

You can’t buy happiness, but you can buy tea.

 

Thee van MEVROUW CHA

 

JIJ

Jij, die van zachte thee houdt die niet bitter wordt.

Jij, die bewust en vitaal bezig is met eten en drinken.

Jij, die de pure smaken rechtstreeks uit de natuur waardeert.

Jij, die vol positieve vibes de wereld ontdekt.

Jij, die van de kleine dingen in het leven geniet.

Ontdek de wereld van échte thee met oorsprong!

Word jij blij van échte losse thee met oorsprong?
Laat je verrassen met maandelijkse thee inspiratie in je mailbox
en een bonus e-book die je direct kunt downloaden.

 

De waardering van mevrouwcha.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 813 reviews.
Stel je vraag op Facebook Messenger