Planta Pop-up

Vanaf 49,95

 

Chef Wouter Golsteijn (40) en Theesommelier Linda Appelman (30) slaan de handen ineen met Planta Pop-up. Losse kwaliteitsthee en veganistische (en dus ook vegetarische) gerechten komen samen in een 5 gangen proeverij vol overheerlijke smaakcombinaties. Met deze nieuwe manier van vegan food pairing blijf je dicht bij de natuur en proef je hoe prachtig en puur smaken kunnen zijn.

Staat jouw datum er niet meer bij? No worries! Deze proeverij is dan volgeboekt. Als je die datum reeds gereserveerd hebt, dan ben jij één van de lucky ones die dan thee komt proeven. Heb je nog niet gereserveerd? Spiek snel hieronder welke dagen er nog plekjes in de Theekamer vrij zijn.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:
  • 100% plantaardige proeverij
  • exclusieve vegan food & tea pairing
  • unieke samenwerking van chef & theesommelier
Levertijd en verzending
Binnen 1 - 3 werkdagen wordt je bestelling verstuurd. Vanaf €75 vervallen de verzendkosten van €3,95

Lees meer...

Beschrijving

Wat is Planta Pop-up?
Chef Wouter (40) en Theesommelier Linda (30) organiseren, van september tot en met december 2019, iedere laatste zaterdag van de maand Planta Pop-up. Planta Pop-up presenteert een exclusieve proeverij waarbij de fantastische veganistische (en dus ook vegetarische) gerechten van Wouter en de unieke kwaliteitsthee van Mevrouw Cha een nieuwe smaakdimensie creëren.

Chef Wouter Golsteijn
Wouter Golsteijn verrast jou (en ook heel vaak zijn dochters van 10 en 12) graag met spannende smaakcombinaties van seizoensproducten om je te laten zien dat vegan food totaal het tegenovergestelde is van “saai en suf”. Want sinds hij de laatste jaren heel veel heeft mogen koken in de wondere wereld van evenementen en festivals is zijn enthousiasme voor de vegan keuken niet meer te temmen, waardoor (in 2013) de stap om als freelancer voor zichzelf te beginnen onvermijdelijk was. Daarvoor heeft Wouter de weg afgelegd van afwasser in de horeca (als 14-jarige), naar een start als leerling in de keuken en uiteindelijk chef-kok in zowel topzaken als hotels en restaurants. Van een carrière waarin hij altijd met vlees en vis heeft gewerkt, ziet Wouter het nu als een super leuke uitdaging om gasten de vegan wereld te laten ontdekken zoals hij daar zelf ook zo verliefd op is geworden. Dit doet hij nu samen met Linda.

Theesommelier Linda
Linda Appelman laat je kennis maken met de bijzondere smaken van haar eigen theesoorten die ze zelf heeft ingekocht bij verschillende theeboeren uit onder andere China, Japan, Malawi en Zuid-Afrika. Ze vertelt je hierbij ook alles over de herkomst, de verschillende smaakeigenschappen en de zettechnieken. Ook krijg je de beste tips en adviezen om meteen thuis mee aan de slag te gaan. Benieuwd naar Linda? Lees hier verder en kom alles te weten.

Handig om te weten
Deze exclusieve vegan proeverijen vinden plaats op de laatste zaterdag van de maand, van september 2019 tot en met december 2019. Iedere editie is er plek voor maximaal 16 personen. Wouter en Linda ontvangen jou om 13:00 uur voor de lunch editie of om 18:00 uur voor de diner editie in de Theekamer van Mevrouw Cha. Deze mooie ruimte bevindt zich op Noordervaart 30 (1841 HA) in Stompetoren (10 minuten vanaf Alkmaar en 30 minuten vanaf Amsterdam). Gelegen aan verbindingsweg tussen Alkmaar en Hoorn, aan de ventweg zijde. Kom je iets eerder of iets later? Geen probleem. Je beleeft nog steeds diezelfde magische samensmelting van vegan eten met losse thee. De 5 gangen proeverij kost € 49,95 per persoon, inclusief BTW.

Toegang tot Facebook community
Bonus alert! Jullie, de deelnemers van Planta Pop-up, krijgen exclusieve toegang tot de besloten Facebook groep “Theeproevers” van Mevrouw Cha. Als nieuw lid krijg je een inspiratie boost, super handige tips en word je verbonden met andere theeliefhebbers. Hoe leuk is dat?

Privé proeverij?
Dit is zeker mogelijk. We ontvangen je graag met 10 of meer personen. Hiervoor kan je het beste contact opnemen met theesommelier Linda. Neem contact met haar op via het contactformulier of onderstaande contactgegevens.

Als er vragen zijn…
Stuur dan even een mailtje via service@mevrouwcha.nl of bel ons op 072 503 9818.

Extra informatie

Datum

Za 28 september om 13:00 uur, Za 28 september om 18:00 uur, Za 26 oktober om 13:00 uur, Za 26 oktober om 18:00 uur, Za 30 november om 13:00 uur, Za 30 november om 18:00 uur, Za 28 december om 13:00 uur, Za 28 december om 18:00 uur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Planta Pop-up” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Stel je vraag via mail