Planta Pop-up

Vegan lunch of diner met thee

Vanaf 59,95

 

Chef Wouter Golsteijn (40) en Theesommelier Linda Appelman (31) slaan de handen ineen met Planta Pop-up. Losse kwaliteitsthee en veganistische (en dus ook vegetarische) gerechten komen samen in een 5 gangen proeverij vol overheerlijke smaakcombinaties van het seizoen. Met deze nieuwe manier van vegan food pairing blijf je dicht bij de natuur en proef je hoe prachtig en puur smaken kunnen zijn.

Wow, wat een succes. 2019 is he-le-maal uitverkocht. Dat ging snel…
Gelukkig kun je nu reserveren voor de nieuwe edities in 2020!
Nu nog meer compleet met 2 vernieuwende en verrassende amuses.

Alle mooie foto’s zijn gemaakt door Corina van Manen van Foodlovestories.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:
  • 100% plantaardige proeverij
  • Exclusieve vegan food & tea pairing
  • Unieke samenwerking van chef & theesommelier
Levertijd en verzending
Binnen 1 - 3 werkdagen wordt je bestelling verstuurd. Vanaf €75 vervallen de verzendkosten van €3,95

Lees meer...

Beschrijving

Wat is Planta Pop-up?
Chef Wouter (40) en Theesommelier Linda (31) presenteren Planta Pop-up, een exclusieve proeverij waarbij de fantastische veganistische (en dus ook vegetarische) gerechten van Wouter en de unieke kwaliteitsthee van Mevrouw Cha een nieuwe smaakdimensie creëren in de heerlijke ‘huiskamer sfeer’ van Mevrouw Cha’s Theekamer.

Chef Wouter Golsteijn
Wouter Golsteijn verrast jou (en ook heel vaak zijn dochters van 10 en 12) graag met spannende smaakcombinaties van seizoensproducten om je te laten zien dat vegan food totaal het tegenovergestelde is van “saai en suf”. Want sinds hij de laatste jaren heel veel heeft mogen koken in de wondere wereld van evenementen en festivals is zijn enthousiasme voor de vegan keuken niet meer te temmen, waardoor (in 2013) de stap om als freelancer voor zichzelf te beginnen onvermijdelijk was. Daarvoor heeft Wouter de weg afgelegd van afwasser in de horeca (als 14-jarige), naar een start als leerling in de keuken en uiteindelijk chef-kok in zowel topzaken als hotels en restaurants. Van een carrière waarin hij altijd met vlees en vis heeft gewerkt, ziet Wouter het nu als een super leuke uitdaging om gasten de vegan wereld te laten ontdekken zoals hij daar zelf ook zo verliefd op is geworden. Dit doet hij nu samen met Linda.

Theesommelier Linda
Linda Appelman laat je kennis maken met de bijzondere smaken van haar eigen theesoorten die ze zelf heeft ingekocht bij verschillende theeboeren uit onder andere China, Japan, Malawi en Zuid-Afrika. Ze vertelt je hierbij ook alles over de herkomst, de verschillende smaakeigenschappen en de zettechnieken. Ook krijg je de beste tips en adviezen om meteen thuis mee aan de slag te gaan. Benieuwd naar Linda? Lees hier verder en kom alles te weten.

Heb je (di)eetwensen?
Chef Wouter vindt het een uitdaging om fantastische veganistische gerechten voor je te creëren. Ook als je een bepaald ingrediënt niet lust, wilt of mag, kun je bij Planta Pop-up terecht. Geef jouw (di)eetwens door via bestelnotities en geniet zonder zorgen van Wouter’s foodcreaties. Kleine toevoeging voor degenen met zware allergieën… Er is geen afgesloten werkruimte voor specifieke ingrediënten, dus er kan altijd sprake zijn van ‘sporen van’.

Handig om te weten
Deze exclusieve vegan proeverijen vinden plaats op de hierboven opgesomde zaterdagen. Iedere editie is er plek voor maximaal 16 personen. Wouter en Linda ontvangen jou om 12:30 uur voor de lunch editie of om 18:00 uur voor de diner editie in de Theekamer van Mevrouw Cha. Deze mooie ruimte bevindt zich op Noordervaart 30 (1841 HA) in Stompetoren (10 minuten vanaf Alkmaar en 30 minuten vanaf Amsterdam). Gelegen aan verbindingsweg tussen Alkmaar en Hoorn, aan de ventweg zijde. De Planta Pop-up proeverij kost € 69,95 per persoon (en dit is all inclusive!), maar voor de vroege vogels is het € 59,95 als je in 2019 boekt! Wil je meerdere edities meemaken? Dat kan. Ieder seizoen worden er andere gerechten en andere theesoorten uit de kast gehaald, dus wees meer dan welkom een tweede of zelfs derde keer te boeken!

Leuk om te weten
Het concept van Planta Pop-up gaat uit van de pure en mooie producten uit de natuur, met enkel de handen van een vakman of -vrouw omgetoverd tot een allermooiste creatie. Theesommelier Linda selecteert de beste theebladeren en maakt er ultiem smaakplezier in jouw theekop (of wijnglas!) van. Chef Wouter kiest zijn vegan kwaliteitsproducten met zorg uit en maakt er een smaakspektakel van op jouw bord. Theesommelier Wouter en Chef Wouter zoeken dezelfde benadering in producten bij hun samenwerkingen. Zo sluit de uitstraling van het bijzondere handgemaakte serviesgoed van Maravillas perfect daarbij aan. Alsof het uit de natuur is geplukt! En Gewoon Kim maakt het feestje compleet door Planta Pop-up te versieren met haar bloemkunsten.

Word zelf theespecialist
De Theekamer opent haar deuren ook voor eigen theeproeverijen. Het thee proeven wordt wel héél uniek als Theesommelier Linda begint te vertellen vanuit al haar kennis. Zo weet jij welke thee je in huis wilt halen en wat je vervolgens met deze thee kunt doen. Het is veel meer dan een proeverij. Het is een soort workshop, waarbij je op je wenken wordt bediend. Lees alles over Mevrouw Cha’s theeproeverij en theeproeverij met lunch!

Toegang tot Facebook community
Bonus alert! Jullie, de deelnemers van Planta Pop-up, krijgen exclusieve toegang tot de besloten Facebook groep “Theeproevers” van Mevrouw Cha. Als nieuw lid krijg je een inspiratie boost, super handige tips en word je verbonden met andere theeliefhebbers. Hoe leuk is dat?

Privé proeverij of proeverij op locatie?
Dit is zeker mogelijk. We ontvangen je graag met 10 of meer personen in de Theekamer of op locatie. Hiervoor kan je het beste contact opnemen met Theesommelier Linda. Neem contact met haar op via het contactformulier of onderstaande contactgegevens.

Als er vragen zijn…
Stuur dan even een mailtje via service@mevrouwcha.nl of bel ons op 072 503 9818.

Extra informatie

Datum

Za 28 december 2019 van 18:00 t/m 21:00, Za 1 februari van 18:00 t/m 21:00 uur, Za 29 februari van 12:30 t/m 15:30 uur, Za 29 februari van 18:00 t/m 21:00 uur, Za 30 mei van 12:30 t/m 15:30 uur, Za 30 mei van 18:00 t/m 21:00 uur, Za 27 juni van 12:30 t/m 15:30 uur, Za 27 juni van 18:00 t/m 21:00 uur, Za 29 augustus van 12:30 t/m 15:30 uur, Za 29 augustus van 18:00 t/m 21:00 uur, Za 31 oktober van 12:30 t/m 15:30 uur, Za 31 oktober van 18:00 t/m 21:00 uur, Za 28 november van 12:30 t/m 15:30 uur, Za 28 november van 18:00 t/m 21:00 uur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Planta Pop-up” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Stel je vraag via mail