Zelf ijsthee maken met MEVROUW CHA

Win het grote ijstheepakket 

De zon laat zich zien. Dus een dorstlessend moment met een frisse drank, daar hebben we met zijn allen zin in. Met het MEVROUW CHA ijsthee winpakket haal je alle thee en tools in huis om in een handomdraai huisgemaakte ijsthee op tafel te zetten. Geen suikers, geen toevoegingen, alleen echte thee met pure theesmaken. Dat is gezond genieten! Scrol snel naar beneden om te zien hoe je kunt winnen.

Zelf ijsthee maken met MEVROUW CHA

Stap 1:

volg @mevrouwcha

Klik op de knop hieronder en volg MEVROUW CHA op Instagram. Hier rocken wij jouw theewereld!

Stap 2:

deel jouw ijstheemoment

Elkaar inspireren, daar gaat het om. Dus maak zelf ijsthee en deel dit moment in je post of story met #zelfijstheemaken @mevrouwcha.

Stap 3:

win!

Stap 1 en 2 voldaan? Jouw naam belandt in de grabbelbak en op 2 augustus zie je op Instagram of jij de grote ijsthee kampioen bent.

Zelf ijsthee maken met MEVROUW CHA

Wat zit er in?

IJstheefles

In het grote ijsthee winpakket vind je een handige ijstheefles van Hario. Er zijn er meer, dus als jij wint mag je kiezen welke het beste bij jou past. Met de ijstheefles wordt zelf ijsthee maken een fluitje van een cent. Je vult de fles met thee (uit je winpakket!) en warm of koud water en zet hem in de koelkast. Even wachten en klaar is je pure ijsthee. Dat wordt een leuke zomer!

Zelf ijsthee maken met MEVROUW CHA

Wat zit er in?

IJstheemelanges

Als winnaar ontvang je de ijstheefles én onze absolute top 3 van ijsthee melanges: groene theemelange, zwarte theemelange en witte theemelange (van ieder 25 gram). Voor ieder wat wils. Hiermee maak jij snel en simpel zelf de lekkerste frisdrank van echte thee. Dit betekent puur én gezond, want je vermijdt suikers en kunstmatige toevoegingen. Goed bezig!

 

Zelf ijsthee maken

Hoe doe je dat?

Heb je onze ijstheefles nog niet in actie gezien, dan is het misschien moeilijk voor te stellen hoe je zelf ijsthee maakt met losse theebladeren. Gelukkig is het alles behalve moeilijk en dat laten we je graag zien in onze blogpost:

‘Zelf ijsthee maken, hoe doe je dat?’

 

Zelf ijsthee maken met MEVROUW CHA
Zelf ijsthee maken met MEVROUW CHA

Wist je trouwens dat…

Alle MEVROUW CHA theesoorten geschikt zijn voor ijsthee?

De ijsthee melanges uit het winpakket zijn ideaal voor deze zomer. Naast de melanges vind je nog meer ijsthee variaties in de online thee shop. Iedere thee uit de online thee shop kun je namelijk gebruiken voor zelfgemaakte ijsthee. Dus kies jouw favoriete thee uit en maak er een verfrissende drank van!

Online thee shop

Of laat je inspireren door Linda’s favorieten:

 

Citroengras kruidenthee van MEVROUW CHA

Citroengras

Jasmijn parels | Thee van Mevrouw Cha

Jasmijn parels

Puerh bai ya theebladeren en theeknoppen in een wit theekopje met pure biologische thee

Bai ya pu erh

Stel je vraag op Facebook Messenger