Wie is MEVROUW CHA? | Theesommelier Linda vertelt

China is een land van de theecultuur. Ga er een tijdje wonen en je maakt kennis met de beste kwaliteit thee. Je vraagt je af… Hoe kan het zijn dat deze losse, verse thee vrij ontoegankelijk is in Nederland? In 2012 stelde ik (Linda) mezelf die exacte vraag, waar een onlosmakelijke missie aan werd verbonden. Ik ga er voor zorgen dat losse kwaliteitsthee toegankelijk wordt voor Nederlanders. Zo ontstond MEVROUW CHA. Ik vertel je er graag meer over, dus lees lekker verder óf klik hier en bekijk mijn korte video. 

 

 

Cha is het Chinese woord voor thee

Theesommelier Linda van MEVROUW CHAWaarom de naam MEVROUW CHA? Het combineert beide werelden. CHA is het Chinese woord voor thee, dat staat voor het land van oorsprong. Daar waar het allemaal is begonnen, waar ik in aanraking ben gekomen met het vakmanschap van de theeboeren. MEVROUW staat voor de Nederlandse manier van bereiden, waarbij ik als Theesommelier alle thee mogelijkheden met jou wil delen. De kracht van deze samenwerking proef je zeker terug in onze (h)eerlijke thee.

 

“The best of both worlds.”

 

De thee mogelijkheden bij MEVROUW CHA

Echte thee met de zachte smaken van de theeplant binnen handbereik. Dat is wat ik voor iedereen wil. Tijdens mijn theereizen selecteer ik de theesoorten die bij deze missie passen om ze vervolgens met jou te delen. Jij kunt kiezen voor welke smaakbeleving je gaat:

 

Thee shop van MEVROUW CHA

Thee shop

Theeproeverij van MEVROUW CHA

Theeproeverij

 

Thee inspiratie van de hoogste plank

Vanuit de online thee shop en theeproeverijen hoop ik je te inspireren op het gebied van thee. Thee is voor mij een drank die je op verschillende manieren kunt zetten, koud en warm kunt drinken, als aanvulling op je leefstijl kunt gebruiken, met spijs kunt combineren en nog veel meer! Wil jij deze drank beter leren kennen? Meld je aan voor een maandelijkse thee update en ik stuur je gelijk een cadeau e-book mee!

 

De waardering van mevrouwcha.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 813 reviews.
Stel je vraag op Facebook Messenger