Theeproeverij met lunch | de wereld van MEVROUW CHA

Theeproeverij bij Mevrouw ChaMevrouw Cha’s theeproeverij met lunch is inmiddels een fenomeen. Tijd dus om iets meer uit de doeken te doen over deze proeverij waar je thee proeft, over thee leert en met thee combineert onder begeleiding van een Theesommelier. Daar gaan we…  

 

WAT IS ER ZO ANDERS?

Het is niet jouw standaard high tea, waarbij het meer gaat om de hapjes dan wat er in de theepot zit. Nee, bij Mevrouw Cha’s theeproeverij met lunch staat de thee centraal. En wat voor een thee… Potjandorie! De thee van Mevrouw Cha is op reis bij de verschillende theeboeren ontdekt en speciaal ingekocht voor jullie om ook te kunnen proeven. De verhalen over de achtergronden, de eigenschappen en de zettechnieken worden samen met de thee geserveerd.

 

PROEVEN MET EEN THEESOMMELIER

Bovendien proef je samen met Theesommelier Linda. Een Theesommelier is een theespecialist, iemand die dus veel van thee weet. Van de geschiedenis van thee, de groei van thee, de verwerking van thee, het bewaren van thee, het zetten van thee. Kortom, alles wat met thee te maken heeft. Met deze kennis kan ze het beste kopje thee voor je zetten en er ook nog eens iets leuks en interessants bij vertellen. Op deze manier weet je precies hoe je thuis jouw eigen beste theekopje kunt zetten. Handig!

 

THEE EN SPIJS IS NICE

Meest bijzonder is ook dat je de thee gaat proeven samen met uitgebreide lunchgerechten. Thee en spijs. Ook wel thee- en foodpairing genoemd. Deze smaakuitstapjes, soms heel verrassend, plaatsen de thee en het lekkers in nieuw daglicht. Je krijgt inspiratie om thuis te gaan shinen met jouw ingrediënten en je favoriete thee. 

 

JA, IK WIL THEE PROEVEN

Van thee en het achterliggende verhaal genieten door te proeven van de bijzondere theesoorten van Mevrouw Cha in combinatie met een huisgemaakte lunch. Fijne deal! Het kan zowel in de Theekamer van Mevrouw Cha als op locatie. Nu al zin in! Jij ook? JÁÁÁ, ik wil.

De waardering van mevrouwcha.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 753 reviews.
Stel je vraag op Facebook Messenger