Thee uitje op afstand | Online Theeproeverij

Online theeproeverij Mevrouw ChaOnline theeproeverij met Mevrouw Cha

Samen met een échte Theesommelier leer jij stap voor stap heerlijk thee en pure ijsthee zetten. Daar hoef je geen enkele stap voor te zetten, want bij de online theeproeverij van Mevrouw Cha doen we dat op afstand. Vanuit je eigen huis meld je je online in een Zoom sessie en je kunt beginnen. Natuurlijk niet zonder de heerlijke losse thee uit het assortiment van Mevrouw Cha, dus van tevoren krijg jij een volledig verrassingstheepakket thuis gestuurd! Waaaaaat?! We leggen het je uit.

 

Theepakket thuisbezorgd

De online theeproeverij begint met een special edition theepakket (t.w.v. € 26,80) dat je per bestelde proeverij (gratis) krijgt thuisbezorgd. Wanneer je het uit gaat pakken, vind je:

  • 3 x 25 gram verrassende en unieke theesoorten uit het thee assortiment van Mevrouw Cha
  • 3 x bijbehorende theekaarten met extra informatie, handige tips en zetadvies van een Theesommelier
  • Extra theefilterzakjes

Met dit complete theepakket haal je de thee en tools in huis die je nodig hebt om de online theeproeverij tot een succes te maken. En nu horen we je denken… 75 gram is heel veel thee! Dat klopt, want met een juiste manier van zetten (die we je graag tijdens de online theeproeverij uitleggen) kun je er minimaal 112 heerlijke koppen thee van zetten. Dit betekent dat je de verrassingsthee kunt gebruiken voor de online theeproeverij en dat je daarna nog meer dan genoeg over hebt om er thuis mee te blijven experimenteren. Zo kun je alles dat je hebt geleerd van de Theesommelier direct toe gaan passen.

 

Van theeliefhebber naar thee expert

Bij het theepakket van de online theeproeverij geldt het eenmalige en unieke aanbod van een Theesommelier die je 75 minuten lang begeleidt via een online thee workshop. Ze laat je de wereld van thee zien door je er alles over te vertellen. Daarnaast ga je de nieuwe kennis direct toepassen door samen op verschillende manieren thee en ijsthee te zetten. Met haar tips gaat het je zeker lukken, want je leert van een thee professional met minimaal 8 jaar ervaring die je bruikbare en praktische informatie en tips geeft vanuit kennis.

 

Deelnemen?

Ben jij die theeliefhebber die net iets verder wil kijken dan de standaard? Of hoor jij bij een groep gezellige dames die op zoek is naar een online groepsuitje? Misschien ben jij degene die wil leren hoe je thee zet die niet bitter wordt? Doe mee en bestel de exclusieve online theeproeverij voor € 39,95 bij Mevrouw Cha.

 

 

De waardering van mevrouwcha.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 753 reviews.
Stel je vraag op Facebook Messenger