De hete zomer door met jouw cold brew ijstheefles to go!

Ken jij de cold brew ijstheeflessen (in de kleuren wit, groen en zwart) van MEVROUW CHA al? Met hun ingebouwde filtersysteem zijn ze super handig om thuis jouw eigen ijsthee mee te maken. Echter, we gaan ook wel eens het huis uit. Helemaal in zonnige tijden! Dus maken wij het jou graag makkelijk met onze nieuwste Hario cold brew ijstheefles to go. 

 

 

Dit is dé beste lente- en zomertip, omdat:

 

1. IJSTHEEFLES TO GO, IT’S ALL IN THE NAME

Het is een ijstheefles to go. Dat wil zeggen dat deze topper overal met je mee naartoe kan! Dit betekent dat je niet alleen thuis pure en zelfgemaakte ijsthee kan drinken. Je kunt de fles bijvoorbeeld meenemen naar je werk (collega’s jaloers maken!), in je auto (lekker verfrissend voor tussendoor…) of zelfs naar het sporten (maximaal dorstlessend!).

 

2. HEERLIJKE IJSTHEE MEE OP REIS

Dat de fles overal mee naartoe kan, betekent natuurlijk ook dat je heerlijke ijsthee bij de hand kunt hebben op vakantie. Kies een warm land uit en beeld jezelf in dat je er bent… Héérlijk in het zonnetje en dan een slokje van een pure cold brew tea (koud gebrouwen thee). Bovendien helpt het je bij de landen waar je geen water uit de kraan kunt drinken, dat je het saaie mineraalwater tot een fantastisch drankje kunt omtoveren!

 

Mevrouw Cha op theereis met cold brew to go fles

 

3. NIEUW DESIGN VAN HARIO

De geweldige groene kleur en de stijlvolle vormgeving maken het een beauty van een ijstheefles. Bovendien is het een spektakel voor jezelf en voor anderen om te zien wat er precies in jouw flesje zit (het oog wil ook wat…). Kortom, he looks cool!

 

4. ZELF IJSTHEE MAKEN IS ZO SIMPEL

Bij ingewikkelde recepten haak je vaak af. Deze ijstheefles maakt het simpel. Het enige dat jij hoeft te doen is de fles te vullen met jouw thee en aanvullen met water. Dat is alles.

 

https://mevrouwcha.nl/cold-brew-ijstheefles-to-go

 

5. EN SNEL

De stappen om de ijsthee zelf te maken zijn zo eenvoudig dat je snel klaar bent. Hierdoor houdt je alle tijd over voor alle dingen die je te doen hebt op jouw drukke dag. Bonus, je bent minder tijd kwijt aan het maken van iets lekkers voor tussendoor of onderweg, zodat je meer tijd wint om kleine rustmomentjes te pakken mét jouw ijsthee!

 

6. IJSTHEE MET FRUIT, BLOEMEN EN KRUIDEN

Je kunt alle kanten op met deze ijstheefles to go. Je kunt de fles vullen met theeblaadjes en water. Wist je al dat je hiervoor alle theesoorten van MEVROUW CHA kunt gebruiken? Daarnaast heb je andere creatieve alternatieven (of toevoegingen). Fruit, kruiden of bloemen vormen fijne ingrediënten om een ijsthee mee te maken. Je kunt eveneens variëren met het gebruik van water. Probeer bijvoorbeeld eens bruisend mineraalwater of een klein beetje vlierbloesemsiroop. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Hario ijstheefles to go met verse verveine

 

7. EEN PRAKTISCHE TO GO BOTTLE

Met zijn 400 milliliter inhoud en zijn (ongeveer) 300 gram gewicht past hij in iedere koelkast, makkelijk in je tas of op plekken zoals in de bekerhouder van je auto. De fles lekt niet, dus horizontaal of verticaal, het maakt niet uit!

 

7 voordelen. Dat zijn er veel. Daarom is dit voor ons dé musthave voor iedere warme dag! Dus we worden graag lekker gemaakt met een filmpje als deze: klik hier. En nu zijn we benieuwd, hoe ga jij de zomer verfrissend tegemoet?

 

De waardering van mevrouwcha.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 753 reviews.
Stel je vraag op Facebook Messenger