Handgemaakte Mevrouw Cha theepot van glas en glazen theefilter.Theesommelier Linda van Mevrouw Cha zweert bij een glazen theepot, alleen waarom precies? En wat is zo uniek aan haar glazen theepot? Dit is de de glazen theepot.

Mevrouw Cha komt op veel plaatsen waar thee wordt geschonken en constateert veelal aan deksel tekort. Dit doordat wij Nederlanders gewend zijn thee in te schenken zonder onze hand boven op de deksel te leggen. De rest van het verhaal mag u zelf invullen.

 

 

Glas neemt de smaak niet aan

voor een theeliefhebber die graag veel verschillende soorten proeft is het daarom van belang om een glazen theepot in huis te hebben. Hierdoor kan de thee geproefd worden zoals deze bedoeld is. Net zoals de theepot adviseren wij ook een glazen theefilter.

 

Theepotten horen niet te lekken

Irritatie nummer 1, een lekkende theepot. Bij de aanschaf van deze theepot behoort die irritatie tot de verleden tijd! Yeah!

 

Kwalitatief borosilicaat glas

De borosilicaat glazen theepot is gemaakt van zeer kwalitatief glas, bevat een glazen theezeefje en een deksel met een geïntegreerd glazen lid. Hierdoor kan dan deksel bij juist gebruik niet van de theepot vallen.

 

Must have voor de theeliefhebber

De Mevrouw Cha theepot is tegenwoordig ook te bestellen in de online theeboutique. Een borosilicaat glazen theepot met theefilter is te koop voor €29,95. Mocht er onverhoopt een van de drie onderdelen toch sneuvelen dan kunt u dit onderdeel nabestellen van €10.95

Bij verdere vragen over deze must-have voor de echte theeliefhebber hoor ik graag van je.

Stel je vraag via mail