Zoethout, de geheime smaak van de witte bai ya pu erh thee

Bai ya pu erh, een sublieme thee uit Yunnan, China, onthult na twee uur een verrassend en heerlijk smaakprofiel, dat doet denken aan zoethout. Maar maak je geen zorgen als je je afvraagt of dit je bloeddruk kan beïnvloeden. We zullen de magie van bai ya pu erh’s smaak van zoethout verkennen en waarom het, ondanks de associatie met bloeddruk, veilig gedronken kan worden.

 

“ELEGANCE IS NOT ABOUT BEING NOTICED, IT’S ABOUT BEING REMEMBERED”

Bai ya pu erh thee van MEVROUW CHA

 

 

Zoethout in bai ya pu erh?

De witte thee, met zijn oorsprong in Yunnan, is al geliefd om zijn subtiele en verfijnde smaakprofiel. Naast de gebruikelijke aardse en bloemige tonen, kan deze thee na een lange infusie van ongeveer twee uur tonen van zoethout onthullen. De zoethoutachtige smaak voegt een interessante en aangename dimensie toe aan deze al heerlijke thee.

Bai ya pu erh | Witte thee van MEVROUW CHA

 

Zoethout en bloeddruk

Nu, laten we het hebben over zoethout. Zoethout is een kruid dat vaak wordt geassocieerd met het verhogen van de bloeddruk als het in grote hoeveelheden wordt geconsumeerd. Het bevat een stof genaamd glycyrrhizinezuur, die de natrium- en kaliumbalans in het lichaam kan verstoren, wat op zijn beurt de bloeddruk kan verhogen.

 

Bai ya pu erh en gezondheid

Maar hier is het goede nieuws: bai ya pu erh, hoewel het misschien naar zoethout smaakt, bevat geen significante hoeveelheden glycyrrhizinezuur. Daarom hoef je je geen zorgen te maken over het effect op je bloeddruk bij het genieten van deze thee, zelfs niet na een lange infusie. Je kunt nog steeds van de smaak genieten zonder je gezondheid in gevaar te brengen.

Bai ya pu erh | Witte thee van MEVROUW CHA

 

Last van hoge bloeddruk?

Bai ya pu erh is niet alleen een heerlijke thee met subtiele smaken, maar het onthult ook de verborgen verrassing van zoethoutachtige tonen na een lange infusie. Het is belangrijk op te merken dat deze thee geen noemenswaardige hoeveelheden glycyrrhizinezuur bevat, waardoor het veilig is om te drinken, zelfs als je last hebt van hoge bloeddruk.

 

Bai ya pu erh thee van MEVROUW CHA

 

Dus, ga verder en geniet van de complexe en boeiende smaak van bai ya pu erh, zonder je zorgen te maken over je gezondheid. Het is een avontuur voor je smaakpapillen dat je niet wilt missen!

De waardering van mevrouwcha.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 813 reviews.
Stel je vraag op Facebook Messenger