Vacature | Gastvrouw bij theebedrijf MEVROUW CHA

MEVROUW CHA verwelkomt wekelijks gasten en klanten in haar theehuis en theetuin in Stompetoren (vlakbij Alkmaar). Om alle bezoekers de beste theebeleving mee te geven, zoeken we iemand die ons thee-team komt versterken. Ben jij de gastvrouw die mensen graag in de watten legt?

 

“The future depends on what you do today.”

Theesommelier Linda van MEVROUW CHA

 

 

Dit is MEVROUW CHA

MEVROUW CHA is een online thee shop, waar je (h)eerlijke thee en thee accessoires kunt bestellen. De bestellingen worden ingepakt en verstuurd vanuit of opgehaald bij het theehuis in Stompetoren. Het theehuis, met aangrenzende theetuin, is tevens een belevingsplek. Je kunt er thee proeven en thee shoppen. Daarnaast vinden er wekelijks theeproeverijen plaats.  

 

Dit ben jij

  • Je hebt ervaring in de horeca en/of detailhandel. Of, je wil graag ervaring opdoen en je houdt van thee. Dan ben je aan het juiste adres.
  • Je bent hands-on en neemt verantwoordelijkheid voor je werkzaamheden. En echte aanpakker dus.
  • Het is fijn als je op fietsafstand woont en zin hebt deze mooie plek te helpen onderhouden om verder te laten groeien en bloeien.

 

Jouw doel

De gasten en klanten genieten van hun bezoek. Als een échte gastvrouw draag jij zorg voor hun wensen, zodat ze je -aan het einde van hun bezoek- vertellen dat ze snel nog een keer langskomen.

 

Jouw taken

Wanneer er gasten en klanten zijn:
THEEWINKEL | Verkoop van thee & accessoires
THEEHUIS & THEETUIN | Thee bereiden & serveren
THEEPROEVERIJ | Borden opmaken, serveren en afwassen
STICHTING HEER IKIGAI | Het voedselbos vertegenwoordigen

Wanneer er geen gasten en klanten zijn:
WEBSHOP | Bestellingen van MEVROUW CHA (MC) & THE STATIONERY STORE (TSS) klaarmaken en bij het postkantoor afgeven
SCHOONMAAK | Algemene verzorging van de locatie met wekelijkse en maandelijkse schoonmaaktaken

 

Werkdagen

Op woensdag werk je voor de webshop en verzorg je de schoonmaak, waarbij jij je eigen uren bepaalt. Van vrijdag tot en met zondag ben je er van 12:30 uur tot 16:30 uur om gasten en klanten een unieke thee ervaring mee te geven. Soms zal de begintijd 11:30 uur zijn, in verband met theeproeverijen. Uiteraard gebeurt dit altijd in overleg. Je neemt zelf de verantwoordelijkheid over je tijd en plant je dag zo in dat je ook om 16:30 uur klaar bent.

 

Interesse?

Kortom, zoek jij een veelzijdige en verantwoordelijke baan en ben je er klaar voor om het theehuis op de kaart te zetten? Neem dan contact op met Theesommelier Linda via 072 202 9218.

 

De waardering van mevrouwcha.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 753 reviews.
Stel je vraag op Facebook Messenger