Een Theesommelier op jouw evenement | MEVROUW CHA

Theesommeliers van Mevrouw ChaTheesommelier gezocht? Je organiseert een evenement. Het kan hierbij onder andere gaan om een beurs, een seminar, een festival of een congres. Welke bijeenkomst dan ook… Je wilt de gasten verrassen met een complete theebeleving. Misschien een workshop? Een lezing? Of toch een proeverij, eventueel met thee- en foodpairing? Bij Mevrouw Cha vind je thee professionals die jou een unieke theebeleving met exclusieve losse thee bezorgen.

 

Theesommelier inhuren

Ervaren Theesommeliers die met een volle glimlach hun kennis en kunde delen. Mevrouw Cha doet het voor je. Waar jij een vraag hebt, hebben wij een antwoord. We denken samen met je mee over de mogelijkheden van een geschikte theebeleving voor jouw event. Bovendien zetten we alles op alles om het vervolgens tot in de puntjes voor je te regelen en uit te voeren.

 

Theeproeverij, theeworkshop of theelezing?

Laten we eerst één ding duidelijk maken. Je kunt met ons alle kanten op. We leveren een thee activiteit op maat. Afhankelijk van onder andere jouw event-wensen, de grootte van het evenement en de locatie doen wij je leuke voorstellen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Een theeproeverij: verras je bezoekers met een mooi ingerichte theeplek waar zij op inloop kunnen genieten van (h)eerlijke thee en het oprechte verhaal van een échte Theesommelier, verwen je gasten in exclusieve groepen met het bewust proeven van verschillende theesoorten in combinatie met lekkere lunchgerechten of huisgemaakte hapjes, maak je collega’s blij met een high-end high tea of leg genodigden in de watten met een theeproeverij op thema, zoals een yoga retreat aangevuld met rustgevende theesoorten of een borrel met bijpassende alternatieve thee mocktails. Je kunt het zo gek maken zoals je zelf wilt.
  • Een theeworkshop: laat je genodigden samen met een Theesommelier in de wereld van thee duiken. We kunnen kleine en grote groepen alles leren over de basiskennis rondom thee, waarbij we stap voor stap en op een leuke manier antwoord geven op de vragen “Wat is thee?”, “Hoe zet je thee?” en “Is thee gezond?”. Of we gaan een meer specifieke richting op en richten de workshop thematisch in zoals bijvoorbeeld bij thee & vitaliteit, thee voor energie & voor rust, thee- & foodpairing, kruideninfusies of zelfgemaakte ijsthee.
  • Een theelezing: voor de liefhebbers die graag meer stof tot nadenken willen, is een lezing de beste keuze. Hierbij stoppen we een portie kennis in één aantrekkelijk verhaal dat we vol enthousiasme delen. Het kan hierbij gaan over de theeplant, over de theesoorten, over de manier van thee verwerken of de manier van thee zetten. Samen kiezen we een onderwerp uit en verpakken het in een interessante en leerzame lezing (seminar).
  • Een theebeleving op maat: en stel… Je hebt iets heel anders in gedachten? Vertel het ons, want alles dat met thee te maken heeft vinden wij ontzettend gaaf om op te zetten en aan te pakken.

Uiteraard doen we dit alles op een corona proof manier, zoals we dat ook op onze eigen locatie doen.

 

Een thee specialist op jouw evenement

Ben jij er klaar voor om een tof evenement met een fantastische theebeleving neer te zetten? Laat ons je helpen en mail (service@mevrouwcha.nl) of bel (072 503 9818) even.

De waardering van mevrouwcha.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 753 reviews.
Stel je vraag op Facebook Messenger