Detoxen met Theesommelier Linda | 3-daagse sapkuur

In de huidige maatschappij is er een constante aanwezigheid van toxische stoffen. Hierdoor is er sprake van een permanente overvloed die zorgt voor verzuring in je lichaam dat kan leiden tot vroegtijdige veroudering, chronische ziekten en de zogenaamde welvaartsziekten. Hoewel jouw lichaam zichzelf kan ontdoen van giftige stoffen, is het bij ‘een overvloed aan’ tijd om de natuurlijke reiniging van het lichaam een handje te helpen door te detoxen.

 

Theesommelier Linda doet dit met een sapkuur. En Linda zou Linda niet zijn als ze niet alles tot in de laatste puntjes uitzoekt, zodat ze niet zomaar met een sapkuur begint… maar met de beste! En dat is de 3-daagse sapkuur van Juicy Detox. Lees lekker verder als je benieuwd bent naar haar ervaringen. Misschien wel met het idee om zelf een keer te detoxen?

 

Een 3-daagse detox sapkuur

Om kennis te maken met de ervaring van detoxen heeft Linda dus zorgvuldig gekozen voor de 3-daagse Juicy Detox. Het is een milde kuur om je systeem mee te voeden en je lichaam op een milde manier te laten detoxen. Een fijne instapper dus. Je kunt gaan voor alleen juices of juices en soepen. Deze zijn gemaakt van 100% verse en groentes en fruit. Allemaal koudgeperst, waardoor de essentiële voedingsstoffen en heerlijke smaken maximaal blijven behouden. Lekker hoor!

 

Gezondheidsvoordelen van detoxen

Een Juicy Detox is de perfecte manier om je lichaam te reinigen en ontdoen van gifstoffen. Doordat je alleen pure ingrediënten gebruikt, krijgt je lichaam een enorme boost. Je krijgt meer energie, je wordt slanker, je bent beter bestand tegen griep en verkoudheid, je huid gaat stralen en je haren glanzen. Althans, Linda gaat voor niets minder dan dat ????! Klik hier om je verder in te lezen in alle gezondheidseffecten.

 

Wat vindt Linda van de sapkuur?

Als Theesommelier is Linda natuurlijk vaak bezig met smaken. Vandaar dat het als eerste opviel dat de sappen super lekker smaken. Dat is een hele fijne bijkomstigheid om het detoxen vol te houden. De juices combineren met soepen maakt het ook handig om vol te houden, want hierdoor kun je evengoed gezellig samen eten. We maken er gewoon een feestje van! Zelfs (let op: juicy detail) op de wc, want de detox had geen vervelende impact op haar ontlasting. Deze bleef gewoon hetzelfde.

 

Verder blijkt het heel fijn dat de ideale kuur op iedereen persoonlijk kan worden afgestemd, een custom made sapkuur. Zo heeft Linda de detox met minder fruit gedaan, omdat ze niet goed reageert op teveel suikers (ook natuurlijke suikers). En als het gaat om gezondheid heeft Linda door haar detox een betere nachtrust en (eerst erger en langzamerhand) een meer gave huid ervaren. Hoe fijn is dat? Ook is ze 2 kilo afgevallen in 3 dagen. Dus dames en heren… Voor wie de kilo’s kwijt wil, ga aan de slag.

 

De beste tips voor een detox sapkuur

Na 3 dagen detoxen heeft Linda een paar waardevolle tips voor je verzameld. Haar #1 tip is om bezig te blijven. Dag 1 van de sapkuur had Linda een vrije dag en kon ze alleen maar denken “ik mag niet eten”, terwijl dag 2 en 3 voorbij vlogen doordat deze waren volgepland met bezigheden. Aan het einde van deze dagen was ze wel heel moe en ging ze op tijd naar bed. Een andere belangrijke tip die net zo goed op nummer 1 kon staan is het kiezen voor een 7-daagse detox. 3 dagen is perfect om uit te proberen, maar ze had het gevoel halverwege te stoppen. Je lichaam zit dan net op een dieptepunt en ervaart het positieve gevoel van meer energie en fitheid pas later. Dus als ze het over een half jaartje weer gaat doen, gaat ze zeker voor de volle 7 dagen!

 

Tijdens de detox dagen adviseert ze absoluut lekker thee te (blijven) drinken ter ondersteuning van het detoxen. Lees hier waarom en hoe. En de laatste, maar zeker geen onbelangrijke, tip is het informeren van je omgeving dat je dit gaat doen. Zo weet iedereen wat je doormaakt (bovendien weten ze waar je chagrijnige alter ego vandaan komt ????) en kunnen ze je tijdens het detoxen ondersteunen en motiveren.

De waardering van mevrouwcha.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 813 reviews.
Stel je vraag op Facebook Messenger