Een Theesommelier bij je bedrijfsborrel of event

Het eind van het jaar is weer in zicht. Onze agenda’s worden weer volgepland met (coronaproof) personeelsfeestjes, eindejaarsborrels en nieuwjaarsrecepties. En als het aan MEVROUW CHA ligt… Wat is er nu meer vernieuwend op een zakelijk event dan een Theesommelier op locatie?

 

Thee van Mevrouw Cha

 

#3 thee tips voor jouw zakelijke event!

Bij het zakelijk vieren van successen, feestdagen en meer hoort natuurlijk op de eerste plaats gezelligheid. Spraakmakend wordt het wanneer je (#1) een beleving neerzet. Er valt voor veel mensen nog veel te ontdekken over de veelzijdigheid van thee en daarmee ook veel nieuws te beleven. Kennis maken met cold brew tea in een wijnglas, thee met bubbels in een champagneglas of een heerlijke mocktail is vaak een fijne verrassing.

Vooral als het gaat om theedrankjes gemaakt van hoge kwaliteitsthee. Het zijn de (#2) beste smaken die voor een smaakexplosie zorgen.

Bovendien zorgt het verhaal van de Theesommelier voor een extra dimensie die je niet snel tegenkomt. Thee geserveerd met (#3) de glimlach van een Theesommelier is wat het feestje maakt.

 

Thee op je werk, waarom?

Bij een bedrijfsfeest is het eerste voordeel waar we aan denken bij thee… Iedereen komt veilig thuis. Mensen kunnen de rol van BOB op zich nemen en toch genieten van heerlijke, smaakvolle drankjes. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat iemand om een andere reden geen alcohol drinkt. Hij of zij moet de volgende dag weer gewoon fris op het werk verschijnen, hij of zij drinkt überhaupt niet vanwege persoonlijke overtuigingen of zij is misschien zwanger.

Voor deze medewerkers wil je ook goed zorgen met aantrekkelijke alcoholvrije drankjes. En wie weet. Heb je trek in dat wijntje, maar kies je toch voor die mocktail die je collega net heeft besteld bij de bartender en die er toch wel erg lekker uitziet! Want wijn kan altijd nog, maar dit… Dit is een beleving.

 

Theesommelier op jouw locatie

Wil jij jouw bedrijf op een vernieuwende (en uiteraard coronaproof) manier kennis laten maken met thee?

Klik hier en stuur ons een bericht

 

 

De waardering van mevrouwcha.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 753 reviews.
Stel je vraag op Facebook Messenger