Theereis Zuid-Afrika - MEVROUW CHA

Rooibos TeahouseZuid-Afrika heeft veel the bieden, zo onder andere the big five en niet te vergeten rooibos.

 

 

 

Waarom helemaal naar Zuid-Afrika voor Rooibos?

 

 

 

  • Rooibos is een kruid vol vitamince C en ijzer. Tijdens de Olympische Spelen (Sochi, 2104) heb ik deze infusie vaak mogen zetten voor olympische sporters in het Holland Heineken House. Hierdoor groeide mijn verlangen om meer te weten te komen over deze kruiden.

 

  • Mijn oma houdt alleen van Rooibos thee en bij ieder bezoek aan de theekamer vraagt ze er weer naar en moet ik haar “nee”  verkopen. In 2015 ga ik mijn oma “ja” verkopen.

 

  • Herkomst van het product is zeer belangrijk. Weten wat je verkoopt, een beleving delen en samen genieten. Dat is waar Mevrouw Cha voor staat.

 

 

Wanneer ik het regenachtige stormachtige Holland op een zaterdagochtend achter mij laat en zondagochtend in een zoning Johannesburg arriveer gaat er een wereld voor mij open. Voor de eerste keer in mijn leven in Afrika, waar ik aan de voet sta van mijn drie weekse uitdaging.

 

Welke uitdagingen staat er op de bucketlist?

 

  • Rooibos en andere gezonde kruiden ontdekken met een heerlijke smaak.

 

  • In contact komen met inspirerende mensen

 

  • Een gevoel krijgen bij de (Zuid)-Afrikaanse cultuur.

 

Op mijn reis leer ik waar grote theemerken hun rooibos inkopen en bezoek ik meerdere boeren die dat niet doen. Boeren die met aandacht hun producten kweken en het lef hebben om het “anders” te doen. Kortom ik leer wat kwalitatieve rooibos is.

 

Met een grote glimlach en een kop rooibos kan ik terugdenken aan een fantastisch land.

 

De waardering van mevrouwcha.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 753 reviews.
Stel je vraag op Facebook Messenger