Theereis Rusland - MEVROUW CHA

Rusland het land met waar de meest noordelijke theeplantages ter wereld zich bevinden. Dit vind ik interessant en dat is dan ook de reden dat ik naar Rusland af reis.

Russian Tea

Ik begin mijn reis in Moskou. Een ding is zeker de theeplantages zijn niet gesitueerd rond Moskou. Desalniettemin is hier het koffie en thee evenement van Moskou. Wat gelijk één dag na mijn aankomst begint, genaamd “United Coffee & Tea Industry Event”.

 

Vervolgens reis ik door naar Krasnodar omdat ik wel eens van “Krasnodar tea” heb gehoord. Ik hoop hier theeplantages aan te treffen ondanks ik hier weinig over op internet kan vinden.

 

Tenslotte sluit ik mijn reis af in Sochi, daar zijn zeker weten theeplantages. Tevens heb ik vernomen (thanks to google) dat de thee productie in Sochi area gestegen is met de Olympische Winterspelen in het vooruitzicht.  In het kader van een souvenir uit de regio. Wat gebeurd er met de productie van dit jaar? Hoe is de kwaliteit van deze thee? Let’s check it out!

 

Mijn verwachtingen van mijn geplande thee reis naar Rusland.

  • In Rusland geproduceerde thee proeven.
  • Theeplantage bezoeken
  • Russische theeceremonie ervaren
  • Ervaren hoe horeca gelegenheden thee serveren.
De waardering van mevrouwcha.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 753 reviews.
Stel je vraag op Facebook Messenger