Als teamuitje op bezoek bij een sommelier voor een theeproeverij

Op zoek naar een uniek en verrassend teamuitje, waar iedereen aan mee kan doen? Ontdek samen met je collega’s de verfijnde wereld van thee tijdens een bijzondere theeproeverij en laat je zintuigen prikkelen tijdens een smaakvolle en boeiende ervaring.

Onze professionele sommelier begeleidt jou en je hele bedrijf op een reis door verschillende theevariëteiten, afkomstig uit diverse delen van de wereld. Laat je verrassen door de subtiele nuances, aroma’s en historische achtergronden van elke thee die je proeft.

 

“INDIVIDUALLY WE ARE ONE LEAF, TOGETHER WE ARE A GREAT CUP OF TEA.”

Theeproeverij bij MEVROUW CHA

 

 

Waarom een theeproeverij als teamuitje?

Er zijn verschillende redenen waarom een theeproeverij een uitstekende keuze is voor een bedrijfsuitje:

  1. Teambuilding: Een theeproeverij biedt een ontspannen en informele sfeer waarin jij en je collega’s elkaar beter kunnen leren kennen, buiten de werkomgeving. Het gezamenlijk proeven en bespreken van verschillende theeën stimuleert echte gesprekken en bevordert teamgeest.
  2. Nieuwe ervaring: Bij iedere theeproeverij merken we opnieuw dat onze manier van thee beleven voor velen een compleet nieuwe en interessante ervaring is. Het ontdekken van diverse theevariëteiten, het leren over hun oorsprong en vooral het proeven van thee in combinatie met huisgemaakte hapjes zorgt voor verbinding.
  3. Smaakvolle ontspanning: Een theeproeverij is een rustige en ontspannende activiteit, waardoor het een aangename afwisseling kan zijn van meer actieve of lawaaierige teamuitjes. Het biedt een gelegenheid om te ontspannen, te genieten en te waarderen.Theeproeverij bij MEVROUW CHA
  4. Versterken van zintuigen: Tijdens een proeverij worden de zintuigen uitgedaagd om de nuances en aroma’s van verschillende theeën te herkennen. Het maakt je bewust van smaak en geur, waardoor je er mogelijk thuis of op je werk meer van gaat genieten.
  5. Educatief aspect: Een professionele sommelier biedt waardevolle inzichten over thee, de geschiedenis ervan en de juiste manier van zetten en proeven. Dit educatieve aspect draagt bij aan persoonlijke ontwikkeling en levert genoeg gespreksstof op voor de rest van het teamuitje.
  6. Gezondheidsvoordelen: Thee staat bekend om zijn vele gezondheidsvoordelen. Door te leren over de gunstige eigenschappen van verschillende theeën kan iedere theeproever dat bewust beter in gaan zetten voor eigen welzijn.

Al met al is een theeproeverij een originele en verfijnde keuze voor een bedrijfsuitje, waarbij teamleden op een ontspannen en educatieve manier genieten van elkaars gezelschap.

 

 

Teamuitje: binnen óf buiten

Nodig jouw team uit voor een unieke theeproeverij-ervaring en je stapt binnen in ons gezellige theehuis of geniet – afhankelijk van het weer – van het prachtige buitenleven in onze theetuin, terwijl we je meenemen op een smaakvolle theereis. Het maakt dus niet uit wat je kiest, onze theeproeverij vindt plaats in een inspirerende en serene omgeving, waar je de drukte van de dag even vergeet en je zintuigen zich volop kunnen focussen op geur, kleur en smaak.

Theeproeverij bij MEVROUW CHA

 

Teamuitje: in omgeving Alkmaar óf op locatie

De theeproeverij kan je komen beleven bij ons gezellige theehuis en theetuin, in het groen omgeven Stompetoren, vlakbij Alkmaar. Een plek waar je je al snel thuis voelt en kan ontspannen, terwijl je in de watten wordt gelegd door je theesommelier. Lukt dat niet? Geen zorgen. Je hoeft niet perse naar ons te komen. We kunnen in overleg altijd kijken of het mogelijk is om de theeproeverij op locatie te verzorgen! Of het nu op kantoor is, in een sfeervolle zaal of in een andere bijzondere setting, wij brengen de thee-ervaring gewoon naar jou toe.

 

De waardering van mevrouwcha.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 753 reviews.
Stel je vraag op Facebook Messenger