Theepotten

Toont alle 9 resultaten

 • Handgemaakte Mevrouw Cha theepot van glas en glazen theefilter.

  Glazen theepot met filter

  39,95
 • Hario Largo Tea Dripper set, theezetter

  Hario Largo Tea Dripper set

  99,95
 • Hario Tea Decanter 500ml

  Hario Tea Decanter

  57,95
 • Porseleinen theepot 'Undressed'

  Porseleinen theepot ‘Undressed’

  60,00
 • Porseleinen thee set ‘Undressed’

  129,00
 • Glazen theepot Mevrouw Cha theepot nabestellen

  Glazen theepot

  14,95
 • Glazen theefilter Mevrouw Cha theepot nabestellen

  Glazen theefilter

  14,95
 • Glazen deksel Mevrouw Cha theepot nabestellen

  Glazen deksel

  14,95
 • Matcha thee kom - thee accessoires - Maravillas

  Matcha kom

  64,95

Theepotten

Puur genieten van thee doe je door de theepotten van Mevrouw Cha te gebruiken wanneer je thee zet. Een must-have voor jou als theeliefhebber.

Verse losse thee wil je zien! Dat vindt Mevrouw Cha ook. Het is alleen al een feest om de theeblaadjes te kunnen zien rond dwarrelen en ontvouwen in onze selectie van glazen theepotten. Bovendien zie je de kleur van de thee elk moment weer veranderen. Dit kleurrijke theater wil je natuurlijk ook heel goed proeven!

Nou, word jij even op je wenken bediend. Mevrouw Cha kiest de beste glazen theepotten voor jou uit met filter of zeef, waardoor elk theeblaadje alle ruimte krijgt om zich te rekken en strekken en dus al z’n smaken af te geven. Haal zo alle lekkere smaken uit je losse thee! Welke thee dan ook. Je kunt alle thee van de wereld gaan proeven in dezelfde theepot van glas zonder dat de verschillende soorten elkaars smaak beïnvloeden. Glas neemt namelijk geen smaak aan.

Glas, glas, glas en nog meer glas. Onze glazen theepotten zijn musthaves voor in jouw theekast. Je zou bijna verliefd worden op iedere unieke theepot van glas en met filter.

Soms zelfs iets meer uniek door bijvoorbeeld een dubbele wand. Deze dubbelwandige partner zorgt ervoor dat je warme thee lekker warm blijft. En met kinderen in de buurt toch wel fijn dat het glas van buiten niet zo warm is als het glas van binnen.

Uniek kan ‘m ook zitten in klein of groot. Hebben jij en je thee een momentje voor jezelf? Dan is een Kinto Japan glazen theepotje van 280 ml jouw nieuwe liefde. Bij thee voor twee of voor nog meer bezoek helpen één van de grotere theepotten je uit de brand.

Welke glazen theepot word jouw nieuwe maatje? En het maatje van jouw assortiment thee in huis!

Stel je vraag op Facebook Messenger