Sfeervolle werkplek voor ondernemers | De Theekamer

In de voortuin van Alkmaar, gelegen op landgoed Oud Korenstein, staat de Theeboerderij van MEVROUW CHA. Je kunt deze Noord-Hollandse plek kennen door de theeproeverijen die er regelmatig worden georganiseerd. Niet eerder thee geproefd bij MEVROUW CHA? Dan wordt het hoog tijd om voor het eerst een echte theebeleving mee te maken.

 

 

Op zoek naar een werkplek?

De Theeboerderij | Ruimte hurenWist je dat de Theeboerderij naast unieke theeproeverijen mogelijkheden biedt als bedrijfslocatie voor enthousiaste ondernemers? Er bevinden zich namelijk verschillende sfeervolle ruimtes die jou in de gelegenheid stellen je werkzaamheden in alle flexibiliteit en vrijheid uit te voeren. Het huren of reserveren van deze ruimtes geeft je de kans om als persoon en als bedrijf te ontwikkelen, groeien en bloeien. Waar kun je precies aan denken? Klik hier voor een korte video als voorproefje en lees lekker verder.

 

  • Theekamer
    De Theekamer is een ruimte die geschikt is voor groepen van 6 tot 16 personen. Stel, je organiseert een workshop, cursus, vergadering of soortgelijke meeting. In dat geval biedt deze Theekamer een inspirerende en motiverende omgeving. Klik hier voor meer informatie. 
  • Gesprekskamer
    De Gesprekskamer is een ruimte die geschikt is als eigen flexplek én voor 1-op-1 meetings. Je kunt er bijvoorbeeld als coach, trainer of begeleider jouw sessies of gesprekken inplannen. Je ontvangt jouw gasten in een vriendelijke en fijne omgeving die tegelijkertijd professionaliteit uitstraalt. Klik hier voor meer informatie. 

 

“It’s not about ideas. It’s about making ideas happen.”

 

De Theekamer van MEVROUW CHA als werkplekEen werkruimte met het totaalpakket

Ben jij een aanpakker die zichzelf al ziet zitten in de Theekamer of de Gesprekskamer? Ik geef je graag een rondleiding. De imposante oprijlaan brengt je naar de parkeerplekken voor zowel fiets als auto. Met een typisch Noord-Hollands groen uitzicht loop je richting het landelijke gebouw waar je fijn wordt ontvangen in de welkomsthal. Vanuit de welkomsthal is zowel de Theekamer als de Gesprekskamer binnen bereik. Ook laat ik je met liefde de keuken zien, waar de theebar je voorziet van (h)eerlijke losse thee van MEVROUW CHA en gezonde lekkernijen.

 

“Don’t wait for opportunity. Create it.”

 

Inspireer en laat je inspireren

Ben jij er klaar voor om je kennis te delen en vermenigvuldigen op deze waardevolle plek vol ondernemersdrift? Onder het genot van een kopje thee en wat lekkers, hoor ik graag jouw verhaal en kijken we samen wat de Theeboerderij jou kan bieden. Vul onderstaand formulier in of bel het nummer 072 202 9218 en we maken een afspraak.

12 + 8 =

 

Voor een eerste indruk kun je ook terecht bij de Theeboerderij op Instagram en Facebook.

Stel je vraag op Facebook Messenger