Thee

Puur genieten van de (h)eerlijke thee van Mevrouw Cha. Verschillende theesoorten voor al jouw verschillende theemomentjes.

Wat is thee nou precies? Het is eigenlijk 99% water. Water dat totaal van smaak verandert door het toevoegen van theebladeren. Bladeren van de plant Camellia Sinensis. Deze plant kent vele soorten. Bovendien worden deze soorten allemaal op verschillende manieren verwerkt en vervolgens op verschillende manieren gezet. Geen wonder dat we nooit uit-ontdekt raken. Dit maakt de theewereld ook zo bijzonder interessant. Om je een beetje houvast te geven.. Uiteindelijk kunnen we kiezen voor een kopje witte, gele, groene, oolong, zwarte of puerh thee.

Kruidenthee mogen we eigenlijkniet tot de thee familie rekenen.. (Het is nu eenmaal geen afstammeling van de theeplant.) Maar een infusie met een andere plant of een soort kruid maakt eveneens een fijn drankje. Zo is er rooibos. Lavendel. Of verveine. Officieel mogen we het dus geen thee noemen. Als we het heel goed willen doen, dan hebben we het hier over een kruideninfusie of tisane. Hoe dan ook, is het sowieso genieten!

Mevrouw Cha zoekt naar thee met een eerlijke achtergrond en een bijzondere boodschap. Ze reist de wereld rond, ontdekt een theeplantage, praat met de theeboer, plukt het theeblad, proeft de thee, neemt de thee mee naar huis en deelt deze thee met jou!

Zo van de theeplantage naar jouw theekop. Mevrouw Cha wil dat je de pure smaken van de theeplant proeft. Deze zachte smaken zijn zoals ze zijn, omdat er niets anders dan thee in zit. Niets behalve thee! En soms pure kruiden. Dat maakt Mevrouw Cha’s thee niet zomaar een kopje thee, maar één met elk een eigen verhaal. Het verhaal dat ze enthousiast met je deelt, zodat je weet hoe je jouw perfecte kop zet.

Maak je theemomentje. Met Mevrouw Cha.

Stel je vraag op Facebook Messenger