Thee voor iedere gelegenheid | Thee de hele dag door

“Thee met vakmanschap geoogst en geproduceerd in het Oosten, bereid op een Westerse manier.” Als Theesommelier is Linda het bedrijf MEVROUW CHA begonnen met het idee de twee werelddelen te combineren. Linda maakt hoge kwaliteit thee graag beschikbaar voor iedereen. Echte thee hoort gewoonweg toegankelijk te zijn. Op elke manier en voor iedere gelegenheid!

 

Thee drinken met Mevrouw Cha

 

Van Netflix tot feest

Thee is enorm veelzijdig, waardoor je het op verschillende manieren kan gebruiken en er op verschillende momenten van kunt genieten. Zoals…

  • Thee voor als je ziek bent

Je hoort het vaak genoeg. “Ik drink alleen thee als ik ziek ben.” Het is vaak het enige drankje dat je lichaam op dat moment tolereert. Het zorgt ervoor dat je gehydrateerd blijft en iedere thee of ieder kruid heeft bepaalde werkzame stoffen (onder andere antioxidanten) in zich die je kunnen ondersteunen. Drink je thee voor je gezondheid, dan is het wel belangrijk om een minimale zettijd van 10 minuten aan te houden.

  • Thee voor een avondje bankhangen

Theesommelier Linda met een grote Blond beker thee op de bank, verstopt onder een warm kleedje. Dat was het referentiekader van thee, voordat Linda met MEVROUW CHA begon. Inmiddels weten we dat thee zoveel meer is dan alleen dat. Toch kan het op de bank hangen met thee zó heerlijk zijn. Een avondje helemaal niks met een boek, Netflix of een goed gesprek… En dat moment is helemaal af met een warm kopje thee.

  • Thee voor een verfrissend moment

Thee kan warm, maar thee kan ook koud. Je krijgt een pure ijsthee zonder suikers en andere poespas. Alle MEVROUW CHA theesoorten lenen zich uitstekend voor ijsthee. Lees hier en hier hoe je de koude thee kunt maken.

  • Thee voor een geweldig feestje

Over feestjes gesproken. Thee is veelzijdig en kan een échte partyknaller zijn. De prachtige ijsthee waar we net over spraken, kun je serveren in een gin tonic – of wijnglas. Je kunt het zelfs aankleden met frambozen, komkommerlinten, steranijs en meer. Zo heb je al snel je eigen mocktail. Maak de ijsthee met bruisend mineraalwater en je hebt een alcoholvrije champagne thee. Lekker samen bubbelen!

  • Thee voor op je werk

Op je werk is het belangrijk om alert te zijn en je focus te behouden. Koffie zorgt voor een enorme energieboost, maar veroorzaakt ook de onvermijdelijke cafeïnedip. Thee heeft eveneens cafeïne in zich zitten. Echter in mindere mate. Hierdoor krijg je beetjes van energie voor een langere tijd. Een mindere piek en geen dal. Daarom is het jouw ideale compagnon tijdens jouw werkdagen.

  • Thee voor bij het eten

De mogelijkheden met thee zijn eindeloos. Je kunt bakken en koken met thee. Kurkuma als marinade voor bloemkool, lavendel in scones-beslag, buchu voor bij de courgette soep of matcha in je breakfast bowl. Alles kan en alles is lekker! Bovendien kun je thee ook als drank serveren bij je hapje of je gerecht. Een brownie gaat bijvoorbeeld heel goed met earl grey en lapsang souchong past perfect bij gerookte zalm.

  • Thee voor een leuk uitje

Natuurlijk kun je met thee ook leuke uitjes bedenken. Zo opent Theesommelier Linda regelmatig de deuren van haar THEEKAMER voor een theeproeverij met lunch. Dit zijn altijd hele gezellige momenten onder het genot van thee. Ook gaat ze wel eens de deur uit om als Theesommelier haar theekunsten op events te laten zien. Hiervoor kun je ons altijd een berichtje sturen.

Thee kan altijd en overal

Kortom als je het Theesommelier Linda vraagt, kan thee altijd en overal bij. Laat haar je uitdaging weten en ze denkt graag met je mee. 

De waardering van mevrouwcha.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 813 reviews.
Stel je vraag op Facebook Messenger