Thee uitje tijdens de Leeghwaterdagen | Noord-Holland

Iedere eerste zondag van de maand van april tot en met september verzorgd Mevrouw Cha  samen met allemaal ondernemers uit de buurt, de Leeghwaterdagen. Wij openen onze deuren voor jou.

 

Leeghwaterdag in de Schermer

De meeste deelnemers zijn gratis te bezoeken, maar sommige vragen een bijdrage om de kosten te kunnen betalen. Dit is vermeld bij de individuele deelnemer op de schatroutekaart. Deze kaart is te verkrijgen bij de deelnemers, bij alle horecabedrijven in de Schermer, Graft en de Rijp en de VVV Alkmaar. Je kunt ook hier de schatkaart/leeghwaterdagfolder bekijken. 

Theeproeverij in karakteristieke boerderij

Iedere Leeghwaterdag organiseer ik een exclusieve theeproeverij. Deze begint om 11:00 uur en waarbij ik jullie vervolgens 1,5 uur meeneem in de wereld van thee. Mocht je nog meer thee & spijs willen ervaren? Reserveer dan ook de huisgemaakte lunch.

Leeghwaterdag data 2019

De leeghwaterdagen zullen dit jaar op de volgende data vallen.

Zondag 7 April 2019 | Zondag 5 Mei 2019 | Zondag 2 Juni 2019 | Zondag 7 Juli 2019 | Zondag 4 Augustus 2019 | Zondag 1 September 2019

Praktische informatie:

Adres Mevrouw Cha, wel zo handig 😉 Noordervaart 30, 1841 HA Stompetoren In een prachtige boerderij in de Noord-Hollandse polder de Schermer staat de thee klaar. Welke data is het leeghwaterdag? Moet ik reserveren? De theeproeverij is op reservering en te bestellen in de webshop. in de middag kun je gewoon gezellig aanschuiven of genieten van een kopje thee met wat lekkers in de theetuin. Gratis entree De entree voor de open dagen is gratis, kijk lekker rond. Vind je het fijn, bestel dan een kopje thee met een verhaal en een hapje of laat je verrassen tijdens een mini-theeproeverij (3 smaken/reserveren niet nodig). Website Leeghwaterdag Voor meer informatie over de leeghwaterdag kijk op leeghwaterdag.nl

De waardering van mevrouwcha.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 753 reviews.
Stel je vraag op Facebook Messenger