THEETUIN

Het is vakantietijd en we zoeken allemaal naar een paradijselijk plekje. Misschien voor een paar weken, misschien voor een weekendje of gewoon een dagje uit. Samen met familie, met vrienden of je liefde. Wellicht heel ver weg. Of juist in de buurt. Het toeval wil dat wij laatst een dergelijk plekje hebben gevonden, in de buurt! De Millinger Theetuin.

De theetuin is “een paradijs in de polder”! De oriëntaalse oase vol met prachtige planten en bloemen is te vinden in het natuurgebied van De Millingerwaard. Het wordt beschreven als een exotische verrassing. We waren zeker exotisch verrast!

Theesommeliers Linda en Marloes drinken thee uit champagneglazen in de Millinger TheetuinTHEE OP DE FOTO

Met de mond open hebben we al het verstopte moois in ons opgenomen. We moesten ons echt even vermannen om te beginnen met waar we voor waren gekomen. Een fotoshoot voor Mevrouw Cha’s thee. Bepakt en bezakt met tassen en dozen vol thee en bijbehorende accessoires, hebben we het meest betoverende hoekje in de theetuin gevonden. Hier hebben we alles uitgepakt en zijn we mooie fotosets bij elkaar gaan zoeken. Tegelijkertijd maakte ook Marjolein van Marjolein Rutten Fotografie haar toestellen klaar voor de strijd.

 

Thee voor thee hebben we praalplaatjes geschoten. We konden onze ogen niet van het fotoschermpje af houden. Zo mooi. Hopelijk vinden jullie dat ook! En krijg je een beetje van onze exotica vibes mee. Of inspireert het je om dit thee uitje zelf te gaan ondernemen.

Stel je vraag op Facebook Messenger