Uniek thee servies | Pols Potten

Dit wil je als theeliefhebber ongetwijfeld in huis hebben. Uniek thee servies met een zeker wow-effect. Wanneer deze beauty’s op tafel worden gezet, wordt het direct een stukje gezelliger. Tijd dus om ons eens iets meer te verdiepen in dit prachtige thee servies. We hebben Studio Het Paradijs daarom gevraagd om ons een kijkje in de keuken te geven, dus hierbij vertellen zij ons hun verhaal over het allermooiste thee servies…

Undressed thee set van Pols Potten en Studio Het Paradijs

‘Undressed Thee Set’

De ‘Undressed Thee Set’ is de eerste samenwerking tussen Pols Potten en Studio Het Paradijs. De theeset is ontworpen door Esther Hörchner voor haar afstuderen in 2009 en is een goed voorbeeld van het werk van onze studio, een verfijnde illustratie met een knipoog.

 

Eigen perfecte porseleinen servies

Esther: “Ik heb het theeservies ontworpen omdat ik graag mijn eigen perfecte porseleinen servies wilde hebben om samen thee te drinken met vrienden. De meisjes in de kopjes lijken te baden zodra je de kopjes vult met thee. Hun kleding ligt nonchalant naast het kopje, op de schotels en lepeltjes. Waarmee je ze kunt ‘aankleden’. In de theepot zitten de meisjes heerlijk in de sauna waarbij 1 meisje betrapt kijkt wanneer je de deksel optilt.”

 

Iets maken wat je zelf graag wilt hebben

“Het servies werd al snel opgepikt door vele internationale websites, blogs en de laatste jaren veel door sociale media. Iets wat we nooit hadden kunnen voorzien toen ik de illustraties maakte. Maar het is wel de basis van al ons werk, iets maken wat je zelf graag wilt hebben. Het porselein van het servies is van een hoogwaardige kwaliteit en handgemaakt door vakmannen. Door het ingetogen design is het ook goed te combineren met ander servies.”

 

Servies met aandacht en kwaliteit

“Onze inspiratie halen we uit het dagelijks leven met de kleine dingen die we om ons heen zien. Een grapje voor een leuke illustratie ligt vaak op straat! Ook gaan we graag naar rommelmarkten en houden we van vintage spulletjes, met name serviezen. Hier is vaak nog de aandacht en kwaliteit in te vinden die we zelf ook nastreven in ons werk.”

 

Samen thee drinken met vrienden

Zoals Esther het al zo mooi zegt: “…mijn eigen perfecte porseleinen servies […] om samen thee te drinken met vrienden…”. Dat is precies wat het is en waarom Theesommelier Linda enorm fan is van het thee servies. Mocht jij de theepot, de theekopjes of de gehele thee set ook op tafel willen zetten als jouw vrienden op bezoek zijn? Kijk hier in onze online thee shop, waar je ze allemaal kunt bestellen en geniet van de gezellige theemomenten!

 

De waardering van mevrouwcha.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 753 reviews.
Stel je vraag op Facebook Messenger