Thee en koffie lijken erg op elkaar, vind je ook niet?

Ben jij een koffiedrinker of een theedrinker? Zoals je hieronder de woorden van Roland en Nicolien kunt lezen is het vaak een combinatie van beiden. Wanneer je passie hebt voor smaak, dan kun jij vast van zowel koffie als van thee enorm genieten. Niet gek, want het zijn behoorlijk vergelijkbare natuurproducten. Klik hier en luister maar of lees lekker verder. 

Dikke aanrader!
Hoewel verslaafd aan koffie, werd ik blij verrast met heerlijke theesoorten. Ook de zoetigheden waren om niet van af te kunnen blijven!! Dikke aanrader mevr Cha!!

Roland

De verschillende theesoorten van… 
De verschillende theesoorten van Mevrouw Cha zijn overheerlijk en ook nog eens fijn verpakt. Voor mij als koffie-addict is een theewereld open gegaan.
Nicolien

Barista of Theesommelier Linda?

Ik moet je iets bekennen. Je kent me vanuit MEVROUW CHA als Theesommelier. Echter, wist je dat ik daarvoor ook barista en zelfs wijnsommelier ben geweest? Het gaat bij mij om de algemene liefhebberij voor pure producten uit de natuur die door de hulp van vakmensen uitgroeien tot een unieke geur- en smaakbeleving.

 

“I love days when my only problem is…tea or coffee?”

 

Wat hebben koffie en thee gemeen?

Koffie of thee?De koffiebonen en theebladeren die we kopen hebben allemaal een bijzonder verhaal dat terug gaat tot het land van herkomst. Daar zetten de koffie- en theeboeren zich elke dag in om de mooiste geuren en smaken uit hun natuurproducten te halen. Naast (h)eerlijke geuren en smaken halen we uit zowel koffie als thee ook onze dosis cafeïne. De energieboost die je van thee krijgt is wel meer genuanceerd in zijn pieken en dalen dan bij koffie. Klik hier en lees meer over cafeïne in thee.

Zoek je naar een manier om in cafeïne te minderen? Dan heb ik de volgende tip voor je. Zet je thee met een zettijd van 30 seconden en schenk het theewater weg. Vervolgens zet je de thee zoals je gebruikelijk doet. Op deze manier kun je genieten van een tweede (en daarna derde) opschenking, waarbij je het cafeïnegehalte al significant hebt gereduceerd (tot wel 50% à 70%). Een andere optie is om een cafeïnevrije kruidenthee te selecteren uit het kruidenassortiment van MEVROUW CHA.

 

Tijd voor een kopje…

…thee ????! Voor alle unieke theesoorten kun je altijd een kijkje nemen in de online thee shop. Klik op de volgende groene knop en laat jouw passie voor smaak spreken.

De waardering van mevrouwcha.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 753 reviews.
Stel je vraag op Facebook Messenger