Thee abonnement voor alle mama’s

29,95

 

Verrassing! Mam, je krijgt van mij een thee abonnement van Mevrouw Cha, verpakt met een speciaal daarvoor gemaakte moederdagkaart. Bovendien zit meteen de éérste editie van het abonnement bij het cadeau. Daarna wordt er iedere eerste vrijdag van de maand verse kwalitatieve thee thuisbezorgd. Feest in je moeders brievenbus!

Yes, het is moederdag. Als je nu bestelt is maandag weer de eerste dag van versturen. Iets later, maar nog steeds een enorme verrassing en het beste voor de allerliefste. Veel plezier met het verwennen van al die heldinnen.

Categorie:
  • Direct van de theeboer
  • Superleuk om cadeau te geven
  • Past door de brievenbus
  • Stopt automatisch
Levertijd en verzending
Binnen 1 - 3 werkdagen wordt je bestelling verstuurd. Vanaf €75 vervallen de verzendkosten van €3,95

Lees meer...

Beschrijving

Voor mam, van …
Dit bedenk je gewoonweg niet voor moederdag. Maar wat een top cadeau! Een mooi verpakt theepakket met een thee abonnement als grote verrassing!

Theepakket, wat zit erin?
Eerst wordt jouw mama heel blij van onze special edition moederdagkaart. Als je wilt kun je hier je eigen lieve boodschap neerzetten en misschien wil je moeder het gebruiken om in te lijsten en een speciaal plekje in huis te geven. Kijk even verder en mams ziet een theezakje groene theemelange om meteen al de eerste bijzondere theesoort van het abonnement van Mevrouw Cha te proeven. Het leuke is dat het niet bij slechts één theezakje blijft. Al snel wordt met een voucher duidelijk gemaakt dat er nog twee edities haar kant op komen. Zo ontvangt ze in totaal drie bijzondere theesoorten in haar brievenbus.

Thee abonnement
Drie maanden lang krijgt jouw moeder een verrassing op haar deurmat. (Door de brievenbus, dus ze hoeft er niet voor thuis te blijven.) In totaal drie speciaal geselecteerde theesoorten in zakjes van 25 gram. Het eerste theepakket wordt verstuurd op donderdag 9 mei, zodat het vrijdag 10 mei zal worden geleverd en zeker op tijd is voor moederdag. De volgende twee theeverrassingen worden iedere 1e vrijdag van de maand thuisbezorgd. De thee wordt door theesommelier Linda zelf ingekocht bij verschillende theeboeren uit o.a. China, Japan, Malawi en Zuid-Afrika. Met de thee wordt een theekaart meegezonden. Hierop wordt het verhaal achter de thee verteld en uitleg gegeven over de bereidingswijze.

Goed om te weten
Het abonnement stopt automatisch na de aangegeven drie edities. Heb je hier of ergens anders vragen over? Je mag altijd mailen naar service@mevrouwcha.nl of ons bellen via 072 503 9818.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Thee abonnement voor alle mama’s” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stel je vraag via mail