Detoxen met Theesommelier Linda | 3-daagse sapkuur

Met de overtuiging ‘it’s not a job, it’s a lifestyle’ is Theesommelier Linda vol nieuwsgierigheid gestart met haar eerste detox sapkuur. Linda heeft altijd al een keer een sapkuur willen doen, máár… er was altijd een ‘maar’ te vinden. Tot ze Geke van Juicy Detox trof op een nieuwjaarsborrel, waar Linda thee en Geke sappen schonk voor de bezoekers. En zoals Linda met thee bezig kan zijn, kan Geke dat met haar sappen. Je snapt het… Linda was snel om!

 

Detoxen met Juicy Detox

Zo gezegd, zo gedaan. Linda gaat detoxen met een 3-daagse sapkuur van Geke van Juicy Detox. Hoog tijd om Geke een beetje beter te leren kennen, want volgens Linda is ze de Jason Vale van Nederland.

 

Geke’s start met detoxen

Hoe kunnen we Geke beter leren kennen, dan haar zelf het woord te geven? So here it comes. “Na een drukke periode in mijn leven voelde ik dat mijn gezondheid, vitaliteit en een bewust eet- en drinkpatroon wel een duwtje in de rug konden gebruiken. Daarom besloot ik in maart 2017 een Detox kuur van 7 dagen in Portugal te boeken. Een week lang bestond de voeding daar uit verschillende shots, blends en juices en ‘s avonds werd een heerlijke soep geserveerd. Daarnaast was er een ruime keuze aan leuke sport-, yoga- en ontspannende activiteiten. Dat alles zorgde voor een enorme reset van mijn lichaam en geest. Ik voelde me zo goed, zat zo vol nieuwe energie en zag er stralend uit! Ik werd me bovendien veel  bewuster van mijn eet- en drinkgewoontes. Door mijn lichaam te ontdoen van toxische stoffen en tegelijkertijd heel goed te voeden met nutriënten merkte ik een enorm verschil in vitaliteit!”

 

Geke met haar gezonde missie

“Ik heb na deze fijne, sportieve en ontspannende week bijna alle ongezonde producten geschrapt. Sindsdien geniet ik van vooral verse en onbewerkte producten. Hiermee maak ik mijn gerechten, mijn dagelijkse juice, soepen en meer. Het was een omschakeling, maar dat heb ik er echt voor over gehad. Wat je ervoor terugkrijgt is zoveel waard! De energie, het stralende, het lekker in je vel zitten en je gezonder voelen, zijn en blijven, dat wilde ik meer mensen laten ervaren. Daarom ben ik Juicy Detox begonnen, een passie met een missie ten bate van jouw gezondheid! Ondertussen heb ik de opleiding tot Detox consulente met succes afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik geleerd waarom een detox kuur belangrijk voor je gezondheid is en hoe je op verantwoorde wijze kunt ontgiften. Tevens leerde ik hoe je dit proces zo goed mogelijk kunt ondersteunen.”

 

Detox consulente en Theesommelier

Iemand met een missie op het gebied van gezondheid past precies in het straatje van Theesommelier Linda. Met haar zuivere thee wil ze ook graag een bijdrage leveren aan gezonde eet- en drinkgewoonten, net als Geke met haar detox sappen. Het is dan ook geen gek idee om de twee te combineren. Door detoxen te ondersteunen met thee (lees er hier meer over) maak je er een écht feestje van. Dus, met sappen en thee naar een super gezonde jij!

 

 

 

De waardering van mevrouwcha.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 813 reviews.
Stel je vraag op Facebook Messenger