Op Theereis in stijl | MEVROUW CHA's blog

Mevrouw Cha op theereisHet aantrekken van die prachtige nieuwe jurk of het drinken van die heerlijke nieuwe thee is iets magisch. Het magische genietmoment wordt absoluut bepaald door de maker. Theesommelier Linda van Mevrouw Cha gaat voor de beste thee. Ook op andere leefstijl vlakken streeft ze naar vakmanschap en kwaliteit. Het is daarom ook niet gek dat Mevrouw Cha in aanraking komt met het magnifieke LaDress. Juist te gek! En hier is waarom.

 

Een perfecte outfit voor een perfect theemoment

Mevrouw Cha is niet de enige die gaat voor de perfecte kop thee voor dat perfecte theemoment. ‘’LaDress is een Nederlands modelabel met één streven: vrouwen het perfecte jurkje laten vinden. Een jurkje waarin je er niet alleen geweldig uitziet, maar waarin je je ook altijd en overal fantastisch voelt – of je nu naar kantoor gaat, een feestje hebt of geniet van het weekend. Inmiddels is LaDress uitgegroeid tot een platform waar vrouwen niet alleen komen voor het perfecte jurkje, maar voor de perfecte outfit.” Kun je nagaan als je een perfect theemoment viert in die perfecte outfit, dan is het geluk helemaal compleet ❤.

 

Duurzame jurken en thee

Een andere overeenkomst is het streven naar een mooi product dat staat voor een mooie wereld. Met alle aandacht en liefde het beste creëren. Luister maar eens naar de mooie woorden van LaDress… “Bij LaDress staan vakmanschap, kwaliteit, stijl en service voorop. Voor jou en voor ons ontwerpen we LaDress met heel ons hart. Elke dag streven we ernaar om de best mogelijke producten te leveren. Alleen het beste is goed genoeg en daarom produceren wij ook duurzaam. We geven om een verantwoordelijke supply chain en hebben ook dit jaar het keurmerk ‘Fair Wear Foundation’ gekregen. We really do care!” Wij ook. Kijk hier maar eens. Hoe fantastisch?

 

De perfecte jurk voor Theesommelier Linda

Uit alle woorden van LaDress blijkt dat het mooie modelabel en Mevrouw Cha beiden bijzonder blij worden van dezelfde droom. De manier waarop Theesommelier Linda haar thee in alle zorgvuldigheid selecteert, is ook hoe de droomjurken van LaDress bestaan. Daarom zijn de omschrijvingen van LaDress om je vingers bij af te likken!

 

“Een van onze favoriete stoffen is de jersey lycra, vanwege de bijzondere en onderscheidende eigenschappen en de consequente positieve klantenfeedback. Deze stof is volledig geproduceerd in Italië. Het geeft extra comfort, is duurzaam en slijtvast en ook nog eens kreukvrij. Ideaal om in te reizen: travel quality.”

 

Zo had ook Theesommelier Linda tijdens haar theereis in Bali een outfit van LaDress aan die perfect is voor verre reizen. Door de fijne Crêpe de Chine stof, kon ze het kreukvrij uit haar koffer pakken. En wow, wat zag ze er super mooi en vrouwelijk uit. Verliefd!

 

Mevrouw Cha thee te koop bij LaDress

Eenmaal verliefd, begint er iets te kriebelen en te bloeien. En wat voor iets… “Sinds kort voegen wij (LaDress) met trots een gloednieuw concept toe aan de LaDress formule: Things We Love. Het is een verzameling van persoonlijke favorieten, handpicked by Simone. Onder andere zit daar ook de heerlijke thee van Mevrouw Cha bij. Maak kennis met de rose, ginger en green melange thee en kom tot rust. Things we love!’’ Ontzettend gaaf dat Mevrouw Cha thee sinds kort ook te koop is op de website van LaDress. Intussen ook lekker spieken bij de allermooiste jurken ????.

 

Stel je vraag op Facebook Messenger