Maandelijks Thee abonnement | Heerlijke Thee verrassing

“Elke maand weer een thee verrassing!” Dat klinkt voor iedere avontuurlijke theeliefhebber als muziek in de oren. Bij jou ook? Dan is het thee abonnement van MEVROUW CHA wat jij zoekt. Klik hier voor een sneak peek van een korte video en lees ook lekker verder om alles te weten te komen over het thee abonnement.

 

Wat is een thee abonnement?

Iedere eerste vrijdag van de maand bezorgt MEVROUW CHA 25 gram losse kwaliteitsthee, direct van de theeboer, bij alle thee abonnees thuis. Word jij thee abonnee, dan word je dus herhaaldelijk verrast met nieuwe theesmaken. En dat voor 3 maanden lang! 

 

“Born to explore.”

 

Waarom wil ik een thee abonnement?

Het thee abonnement van MEVROUW CHAMisschien kan ik je beter de vraag stellen: waarom zou je geen thee abonnement willen? Het is een thee cadeau waarmee je keer op keer wordt verwend met theemomenten vol geur en smaak. 

 

 • Ontdek nieuwe smaken
  Het is een leuke manier om theesoorten te leren kennen die je normaal gesproken zelf niet zou kiezen, maar die net zo goed je nieuwe favoriet kunnen zijn.
 • Geniet van gemak
  Ik selecteer zelf de thee van het moment, passend bij het seizoen, zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken en heerlijk kunt genieten.
 • Regel het goed
  Na 3 maanden stopt het thee abonnement automatisch. Iedere editie past door de brievenbus, zodat je er niet voor thuis hoeft te blijven. Puur maatwerk.
 • Geef het cadeau
  Ken je iemand die het net als jij leuk zou vinden om maandelijks theemomenten te ontvangen? Je kunt het ook cadeau geven door in de winkelmand een persoonlijke boodschap en/of cadeauverpakking toe te voegen. Vooral met moederdag is dit een populaire en originele cadeautip!

 

De zachte theesmaken van MEVROUW CHA leer je het beste kennen door het thee abonnement.

 

Thee abonnees aan het woord

Sinds het begin van MEVROUW CHA heb ik mensen maandelijks blij kunnen maken met losse thee door middel van de thee abonnementen. De gelukkige ontvangers verrassen mij op hun beurt met reacties vol enthousiasme. Klik hier en lees zelf alle thee verhalen.

Elke maand weer een verrassing en dus een kadootje wat voor thee-feestje ik mag proeven!

Petra

Elke maand weer een verrassing; lekker, gezond & leuk! Dus als je een thee-liefhebber bent, is dit zeker de moeite waard ????. Wij zijn hier thuis in elk geval fan!!

Jolyn

Erg leuk om als cadeau te geven! Er wordt erg veel waarde gehecht aan de personal touch en dat waardeer ik zeer.

Amber

Stel je vraag op Facebook Messenger