Losse thee bestellen in de online thee shop | MEVROUW CHA

Theesommelier Linda van MEVROUW CHAVan theeplant naar jouw theekopje. Hoe bijzonder is het eigenlijk dat we in Nederland van de beste kwaliteit thee kunnen genieten? De pure losse thee van het land van oorsprong vindt zijn weg naar jouw huis. Als theekenner ga ik tijdens mijn theereizen op zoek naar de theesoorten die jou een nieuwe smaakbeleving geven. Deze losse thee komt in de online thee shop (klik hier voor een leuke mini video!) te staan en zo hoef jij alleen MEVROUW CHA te vinden voor fijne theemomenten!

 

“Seek and you will find.”

 

Wat maakt het thee assortiment van MEVROUW CHA uniek?

De theeliefhebber kiest voor het thee assortiment van MEVROUW CHA, omdat alles is ontstaan vanuit de kennis en kunde van een Theesommelier. Dit betekent dat een ervaren theekenner jouw thee uitzoekt bij de theeboeren die handelen uit vakmanschap. Door een gedegen selectie worden enkel de theesoorten met herkenbare zachte smaken (zonder bitters) uitgekozen. Er wordt aan iedere theesoort gedacht, zodat jij een breed smaakspectrum van thee leert kennen. In de online thee shop vind je: gele thee, groene thee, kruidenthee, oolong thee, pu erh thee, witte thee en zwarte thee. Voor ieder wat wils.

 

Online thee bestellen, hoe werkt het?

Het thee assortiment van MEVROUW CHAHerken je het leuke gevoel van rondkijken in de online thee shop en je dan al verheugen op het daaropvolgende theemoment? Tijdens jouw shopronde op mevrouwcha.nl kun je bij het uitkiezen van je (nieuwe) favoriete theesoorten zelf de geschikte maat selecteren. Wil je een thee eerst leren kennen, dan is 25 gram een mooie hoeveelheid. Mocht je al fan zijn van een thee, dan adviseer ik een theezak van 100 gram. Vooral omdat we vanwege duurzaamheid één keer per jaar thee inkopen, is het voor jou voordeliger en ook duurzamer om bij een thee die je kent voor 100 gram te gaan.

De theesoort(en) die je in je winkelmand legt, pakt MEVROUW CHA netjes in samen met een begeleidende theekaart. Op deze kaart vind je het zetadvies en meer handige informatie. Bovendien wacht er bij thuisbezorging een kleine verrassing op jou. Bij iedere bestelling uit de thee shop verstoppen we namelijk een extra proefzakje thee ????.  

 

Pak je theemoment met de juiste thee accessoires

Heb je echte thee in huis, dan wil je uiteraard dat de geuren en smaken van dit pure natuurproduct goed tot hun recht komen. Het zetten van thee en drinken van thee wordt nog leuker met de juiste thee accessoires. Ik ben onder andere op zoek gegaan naar theekopjes, theepotten, bewaarblikken en ijstheemakers. De resultaten van mijn zoektocht vind je in de online thee shop bij accessoires. In hetzelfde menu ontdek je ook de complete theepakketten gevuld met thee en thee accessoires.

 

 

Jouw verhaal over de online thee shop

Hoewel ik zelf veel kan vertellen over de online thee shop van MEVROUW CHA, is het ontzettend leuk om te lezen wat anderen ervan vinden. Klik op de onderstaande knop en lees over de ervaringen van de klanten van MEVROUW CHA. En ben of word je zelf klant… Je mag altijd een review achterlaten (via dezelfde groene knop hieronder). Ik lees ze allemaal ????!

 

Best tea in town!

Inmiddels een vaste klant van Mevrouw Cha, want ja – als je deze thee gewend bent, wil je gewoon niet anders meer. ???? De beste ervaring met thee krijg je met hun theeproeverij!

Jolyn

Heerlijk genieten van uitzonderlijk goede thee!

Bestel al een tijdje bij Linda en vind elke bestelling een feestje om uit te pakken. Het is een heerlijk moment voor jezelf om te genieten van de verschillende theesoorten. Nooit over nagedacht om thee te gebruiken bij foodpairing maar ook dat is een feestje met de tips van Linda. Prijs kwaliteit vind ik helemaal oke. Ik ben fan ????

Natascha

Het goed blijven van de smaak, de hele dag door

Netjes verpakt. Het heerlijke van deze thee vind ik, dat ik ‘s morgens de thee maak en de rest van de dag de pot steeds kan bijschenken met warm water en dat de thee goed van smaak blijft.

Margo

De waardering van mevrouwcha.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 813 reviews.
Stel je vraag op Facebook Messenger