JOUW THEEGIDS VOOR OP REIS

Tot haar 17e was Theesommelier Linda niet veel verder geweest dan Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Eenmaal 17 geworden, ging ze voor de eerste keer vliegen. Wow, daar zat Linda dan in het vliegtuig… Samen met haar moeder naar een Poolse bruiloft van één van hun medewerkers. Dit vergeet ze nooit meer! Al haar vragen mocht ze aan de KLM-stewardess stellen en ze kreeg nog een cadeautje ook. Kortom, als een klein kind zo blij. En dit was nog maar het begin van een geweldige 3 dagen durende traditionele bruiloft… Hoe gaaf?

Je kunt je voorstellen dat hier Linda’s liefde voor reizen is begonnen. Vanaf toen is het iedere mogelijkheid met beide handen aangrijpen om buiten de Nederlandse grenzen te treden om nog meer van de wereld te zien. Nu reist ze voor Mevrouw Cha de wereld rond op zoek naar de meest pure kwalitatieve thee. Haar ervaringen met de meest handige tips deelt ze met jou in de nieuwe reisgids vol thee! En scrol naar beneden voor thee verhalen en thee tools die ook alles te maken hebben met theereizen.

Reispakket met thee

Heerlijke thee mee op reis

Waarom zou je op reis niet kunnen genieten van jouw heerlijke thee met échte theesmaak? Thee zou altijd en overal beschikbaar moeten zijn voor iedereen. Verzeker jezelf dus van een lekker kopje thee tijdens het reizen!

Super winactie

Kopjes thee tellen

We hebben héél stiekem een aantal theekopjes in ons nieuwste e-book verstopt. Kun jij ze allemaal vinden? Tel ze bij elkaar op en maak kans op 1 van de 3 waanzinnige goodiebags van Mevrouw Cha ter waarde van 80 euro.

IJstheefles to go

Op vakantie met thee

Deze handige reistool is ervoor gemaakt om overal mee naartoe te nemen, zodat je altijd kunt genieten van heerlijke thee. Een to go fles voor het maken en meenemen van jouw eigen cold brew thee of ijsthee. 

 

Hoe neem je thee mee op reis? 

Be the change you want to see in the world

Stel je vraag op Facebook Messenger