Gezonde daghap van MEVROUW CHA

Je hebt gekozen voor 100% voedzaam, vegetarisch, vers en vitaal! Good for you.

Je afvalvrije afhaalmaaltijd staat aanstaande donderdag op de afgesproken tijd voor je klaar bij de Theeboerderij op Noordervaart 30 in Stompetoren. Heb je voor een ander afhaalmoment gekozen? Wacht op je ontvangstbevestiging (via mail) voor de dag en tijd die je in de bestelnotities hebt aangegeven.

Koos je voor:

Ik wil serviesgoed erbij voor €15 borg?

Alles staat verpakt voor je klaar.

Ik neem het serviesgoed van mijn vorige bestelling mee?

Neem de schalen en bewaarblikken mee en wij verpakken alle lekkernijen ter plekke.

Ik neem zelf een schaal en thee bewaarblik mee?

Neem de schalen en bewaarblikken mee en wij verpakken alle lekkernijen ter plekke.

Gezonde daghap van MEVROUW CHA

Stap 1: haal je daghap af

We zien je graag op de afgesproken dag en tijd bij de Theeboerderij op Noordervaart 30 in Stompetoren. Jouw (h)eerlijke maaltijd met thee staat dan voor je klaar om afvalvrij af te halen, zodat jij kunt gaan genieten van de lokale smaakbeleving vanuit je eigen huis.

Stap 2: geniet en deel #daghap

Heb jij je daghap(pen) afgehaald. Dan is het nu tijd jouw lekkere en gezonde genietmoment te pakken. Inspireer anderen en laat iedereen meegenieten door @mevrouwcha.nl, @detheeboerderij en #daghap te taggen. SMAKELIJK ETEN.

Stap 3: kies je volgende daghap

Simpel en smaakvol. Dat wil je vast nog een keer proberen. Gelukkig komt de gezonde daghap wekelijks terug met een vers menu vol lokale producten. Vanaf vrijdag 13.00 uur kun je jouw nieuwe gezonde daghap bestellen voor volgende week donderdag.

Stel je vraag op Facebook Messenger