Japanse groene thee met jasmijnbloesem - MEVROUW CHA

Sanpincha, pure groene thee met jasmijnbloesemOUDER WORDEN MET

DE GEZONDE SANPIN CHA

Mevrouw Cha’s sanpin cha is een ware beroemdheid op Okinawa in Japan. Het eiland waar de mensen het oudste ter wereld worden. En toevallig drinken diezelfde mensen liters sanpin cha. Je wordt er dus niet 10 jaar jonger van, maar je wordt er ouder van. Gemiddeld drie koppen per dag drinken de eilandbewoners om hun portie gezondheid binnen te krijgen. Daarmee is het de meest gedronken thee op het eiland. Dus, goed voorbeeld doet volgen?! Let’s hope so.

 

 

JE BENT WAT JE DRINKT

Verlaagt het risico op hartaanvallen, versterkt het immuunsysteem, vermindert stress en verlaagt het cholesterol. Welk wondermiddel doet dit? Sanpin cha doet dit. En dan hebben we het nog niet eens over de antioxidanten waar de thee vol van zit. Het zou bijna bij de standaard apotheek in de schappen moeten liggen. Nu is het absoluut geen medicijn, maar gewoon een “ik zorg super goed voor mezelf”-drankje. En soms zijn gezondheidsdrankjes erg vies. In dit geval is het smullen geblazen en geen straf om er zelf ook jouw drie gezondheidsshots van mee te pakken.

 

SANPIN CHA ONTDEKT TIJDENS JAPANSE THEEREIS

Mevrouw Cha in Japan! In 2018 leerde Mevrouw Cha het eiland kennen. Het eiland met 130 miljoen mensen. Het eiland waar men respect heeft voor elkaar en waar men er alles aan doet om de ander niet tot last te zijn. Het eiland waar men uiterst schoon en behulpzaam is. Bovendien het eiland waar Mevrouw Cha zich ontzettend thuis voelt, want er wordt heel véél thee verbouwd. Het werd dan ook een aaneenschakeling van ontmoetingen met theeboeren om vervolgens theesoorten als sakura sencha, matcha, genmaicha, houjicha en dus ook sanpin cha te ontdekken. In Japan is het een beleefdheid om te slurpen, dus je kunt je indenken dat er heel wat is “afgeslurpt”. Zou je voorheen nog weinig slurpen, dan is nu de tijd aangebroken om het toch te gaan doen. Want hoewel sanpin cha zeldzaam is in Nederland, is het nu bij Mevrouw Cha verkrijgbaar!

 

GROENE THEE EN JASMIJNBLOESEM

Voor iedere theesoort van Mevrouw Cha wordt een speciale theekaart gemaakt. Deze theekaart gaat altijd mee met iedere nieuwe bestelling! Zetwijze, afkomst, tips en meer worden met je gedeeld. Ook de theesmaak wordt genoemd. Bij sanpin cha gaat het om een “uitgesproken groene thee waarin de natuurlijk smaak van jasmijn mooi naar voren komt”. Nou, you had me at jasmijn! Een bloemig drankje dus, met veel body en kan zowel koud als warm worden gedronken. Hiermee kom je alle winters en zomers (en eigenlijk ook gewoon de lente en de herfst) wel mee door.

Beoordeling van M. Cappel over sanpin cha

 

SANPIN CHA HIER, SANPIN CHA DAAR

Zo gezond en zo lekker. Geef de eilandbewoners eens ongelijk dat ze de thee in allerlei producten verwerken. In de frisdrankautomaat kan het bijvoorbeeld niet ontbreken. Daar borduurt Mevrouw Cha op verder en zo ontstaat er plots een overheerlijk stuk brood.

Stel je vraag op Facebook Messenger