Iedere vrouw verdient een theemoment | Schenk aandacht met thee!

Iedere vrouw verdient

een theemoment!

Secretaressedag, Internationale Vrouwendag en Moederdag… Behalve alle andere dagen van het jaar, zijn dit dé drie belangrijke dagen om samen alle fenomenale vrouwen te vieren. Wie is jouw heldin?

Schenk haar aandacht en verras haar met thee! Scrol naar beneden en ontdek alles voor de leukste thee drinkende dames, net als jij!

Thee van MEVROUW CHA

“Elke maand weer een verrassing en dus een kadootje wat voor thee-feestje ik mag proeven!”

PETRA

Het thee abonnement van MEVROUW CHA

Schenk haar aandacht met het thee abonnement van MEVROUW CHA en ze ontvangt iedere maand (h)eerlijke thee in de brievenbus. Iedere maand (voor een geselecteerd aantal maanden) kan ze opnieuw genieten van nieuwe theesmaken. Cadeautje, op cadeautje, op cadeautje! Is het speciaal voor Moederdag? Kies dan voor de gratis Moederdag special en upgrade de eerste abonnementsmaand met verrassende bloemenconfetti of kleurrijke droogbloemen van Vi.

Het theepakket thee abonnement van MEVROUW CHA

Schenk haar aandacht met het thee abonnementspakket en ze maakt in één keer kennis met drie abonnementsedities van MEVROUW CHA. Theesommelier Linda kiest drie (h)eerlijke losse theesoorten voor haar uit en stuurt deze samen met drie handige bewaarblikken in een feestelijke cadeaudoos naar de gelukkige ontvanger. Geef je het cadeau met Moederdag? Ga dan voor de gratis Moederdag special en voeg de kleurrijke droogbloemen van Vi aan het pakket toe.

“Elke maand weer een verrassing; lekker, gezond & leuk! Dus als je een theeliefhebber bent, is dit zeker de moeite waard. Wij zijn hier thuis in elk geval fan!!”

JOLYN

SCHENK HAAR AANDACHT

 

Naast het thee abonnement met de Moederdag specials vind je veel verschillende theesoorten in het assortiment van MEVROUW CHA. Iedere theesoort is uniek in zijn karakter en in zijn smaak. Zo is er voor iedere unieke vrouw een (h)eerlijke thee te vinden.

Schenk die unieke vrouw in jouw leven aandacht met thee. Hiermee geef je haar fijne genietmomenten voor haarzelf of gezellig met jou en andere dames om haar heen.

Rest er één vraag: welke dame heb jij nu in gedachten om te verwennen met een thee verrassing die ze dik verdient?

“Het thee abonnement werd zeer enthousiast ontvangen. Lekkere thee, mooi verpakt en met een handgeschreven boodschap erbij. Zeker niet de laatste keer dat we dit als cadeautje gaan weggeven!”

ROLAND

HOP VOOR HAAR

 

In MEVROUW CHA’s thee shop vind je ook… HOP! Hop ken je vast als hoofdingrediënt van bier. Wist je dat hopbellen ook gebruikt worden om een kopje thee mee te zetten? Verrassende zacht kruidige tonen komen prachtig uit naast het fijne bittertje dat je van hop verwacht. Een licht bloemig zoetje maakt het af.

Deze (h)eerlijke thee is ideaal voor vrouwen vanwege bepaalde stofjes die als oestrogeen werken en zo kunnen helpen bij verlichten van onder andere opvliegers. Hop wordt eveneens vaak gebruikt voor zijn kalmerende eigenschappen om bijvoorbeeld goed te slapen.

Kortom, hop geeft een lekker en vitaal theemoment aan jou, je vriendin, je collega, je tante of andere powervrouwen om je heen!

Hop - kruiden thee - losse thee

 

Nóg meer thee inspiratie…

Thee hoort bij mijn leefstijl. Het brengt me smaakvolle en vitale momenten van aandacht. Die gun ik iedereen.

Daarom deel ik al mijn kennis en kunde met jou, zodat jij thuis je perfecte kopje thee kunt zetten voor jouw eigen moment van aandacht.

Drink thee met MEVROUW CHA
Stel je vraag op Facebook Messenger