Give away reisbeker bij bestelling in online thee shop

Het is give away tijd, want we zijn zó blij met alle lieve volgers en nieuwsbrieflezers van Mevrouw Cha en we willen jullie daarom lekker in de watten leggen!

Give away reisbeker van Mevrouw Cha

 

Altijd en overal de lekkerste thee mee

Heb je de losse kwaliteitsthee van Mevrouw Cha in huis, dan wil je natuurlijk niets anders dan er altijd en overal van genieten. Dat snappen wij als geen ander. Daarom gaat onze musthave give away reisbeker dit voor je oplossen. Het is een lekvrije reisbeker voor onderweg. Heel handig in gebruik, aan de hand van de volgende stappen:

  1. Draai de rvs infusiefilter los, vul met de juiste hoeveelheid thee en draai vast
  2. Vul de glazen beker met koud of warm water, draai de volledige dop (inclusief filter) er op en laat de thee trekken
  3. Klik op de deksel om direct uit de beker te drinken of uit te schenken in je theekopje of -glas

Hoe makkelijk kan het zijn? Vanaf nu heb je altijd pure thee of ijsthee met je mee. En drink je jouw thee warm? Good to know: de handige siliconen handgreep beschermt je handen tegen de warmte.

 

Thee voor onderweg

Met de reisfles neem je jouw lievelingsthee mee naar waar jij gaat. Wil je de reisbeker iets beter leren kennen? Dat kan. Met een lengte van 23 centimeter en een diameter van 7 centimeter kan deze beauty 500 milliliter thee voor je meenemen. Dit doet hij in hittebestendig boriumsilicaatglas (vaatwasserbestendig). Een harde glassoort die zeer slag- en krasbestendig is en bovendien bestand is tegen snelle temperatuurwisselingen. De deksel is van polypropeen en was je makkelijk met de hand af. Prettig kennismaken hè?! Na deze gezellige kennismaking is het dan écht zo ver. Give away tijd! 

Give away tijd

Vanaf 27 mei 19:30 uur tot en met zondag 31 mei 00:00 uur staat deze fantastische reisbeker voor je klaar bij een thee bestelling met een minimale bestelwaarde van €100 van losse kwaliteitsthee (m.u.v. accessoires, pakketten, abonnementen en proeverijen). Enjoy ????!

Stel je vraag op Facebook Messenger