Mevrouw Cha | Waarom is Thee zo Gezond voor lichaam en geest?

GEZOND BLIJVEN MET THEE

Waarom is thee zo gezond? Hoe kunnen we er zelf voor zorgen dat we de gezondheidsvoordelen van (kruiden)thee zo optimaal mogelijk benutten? We willen graag goed voor onszelf zorgen, maar hoe doen we dit nu eigenlijk? Klik hier en vind de antwoorden in ons nieuwste e-book over hoe thee helpt bij gezondheid.

Het is belangrijk om de tijd te nemen door jouw momenten te pakken. Besteed deze extra tijd aan een theemomentje en je creëert een enorme positieve invloed op jouw lijf en geest. Het geeft energie en maakt blij. Dat is toch alles wat we in het leven willen? De thee en tools die we daar voor nodig hebben staan hieronder op een rijtje, dus scroll snel verder. 

 

Theepakket yoga

Theepakket yoga

Je laat jouw lijf flink werken met yogales. Tijd om je vochtgehalte weer op peil te brengen en jouw afvalstoffen weg te laten drijven met deze geschikte theesoorten voor optimaal herstel.

Theepakket kruiden

3x kruiden bestsellers

De best verkochte kruidensoorten in één ultiem bestsellers pakket! Zorg goed voor jezelf met deze gezonde kruiden, waarmee je thuis een heerlijk kopje (cafeïnevrije!) thee zet. 

IJstheefles to go

Nieuw design ijstheefles to go

Neem jouw zelfgemaakte ijsthee (geen extra toevoegingen en geen suikers!) mee naar de yogales in deze nieuwste to go fles. Hiermee zorg je goed voor jezelf voor, tijdens en na de yoga. 

 

Welke thee kun je het beste drinken voor of na de yogales? 

Vind jouw balans met yoga en thee.

De waardering van mevrouwcha.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 813 reviews.
Stel je vraag op Facebook Messenger