FOODPAIRING MET THEE,
HOE DOE JE DAT?

Thee is niet meer alleen voor bij het ontbijt of als een vluchtig tussendoortje. Nééhéé, thee is onderhevig aan de trend van foodpairing, waarbij thee en food met elkaar verbonden worden. Zo kom je in (sterren)restaurants bijvoorbeeld thee-arrangementen tegen in plaats van wijnarrangementen. Een mooi alcoholvrij alternatief, waarbij ook nog eens de spijsvertering wordt bevorderd. De theesommelier beheerst de kunst om de juiste thee bij het juiste gerecht te serveren, waardoor jij een fantastische smaakervaring beleefd.

Natuurlijk zouden wij het ontzettend leuk vinden om jullie “innerlijke theesommelier” aan te wakkeren, zodat jullie zelf machtig mooie combinaties kunnen creëren. Daarom willen we jullie inspireren om zelf aan de slag te gaan met thee en bijpassende hapjes of gerechten. Hiervoor hebben we een e-book gemaakt, check this out. Bovendien hebben we onze thee en tools die we daar zelf voor gebruiken hieronder op een rijtje gezet, dus scrol lekker verder.

Theepakket foodpairing

3x thee voor foodpairing

Thee matchen met heerlijke hapjes zorgt voor een nieuw smaakfeestje in je mond. Theesommelier Linda heeft 3 theesoorten voor je uitgezocht die uitzonderlijk goed combineren met alles op het gebied van food!

Theepakket champagne

3x champagne thee

Met dit theepakket kun je tijdens al die aanstaande feestdagen op 3 verschillende manieren klinken met thee. Dat wordt lekker bubbelen met champagne thee! Een verrukkelijk alcoholvrij alternatief.

Mevrouw Cha’s glazen theepot

De absoluut musthave theepot

Jouw thee assortiment thuis kan niet zonder dit theewonder. Hij is van hoge kwaliteit glas, hij komt met filter en (het belangrijkste!) hij lekt niet. Daarom is deze unieke theepot dé tip van de Theesommelier.

 

Hoe geweldig is deze theepot? 

So happy together 

Stel je vraag via mail