Een eerlijke prijs en Thee? | Kies bewust met MEVROUW CHA

Theeleuten met MEVROUW CHAAls theedrinker is het goed om eens stil te staan bij de échte prijs van thee. Betaal je bijvoorbeeld €1,73 voor een doos met 20 theezakjes (goed voor 20 kopjes thee), dan kun je je voorstellen dat er met €0,09 per 2 gram thee weinig aan verdiensten overblijft voor alle theemakers die er zo hun best voor doen. Bovendien geven zulke prijzen je alle redenen om te twijfelen aan de kwaliteit en dus ook smaak van de thee. MEVROUW CHA vindt dat het tijd is voor een verandering in theeland! Tijd voor de beste kwaliteit thee met een eerlijke prijs.

 

“Be the change.”

 

Waardering voor vakmanschap

Thee maken is vakmanschap. Vakmanschap dat gezien mag worden, want het zijn de vakmensen die van de theebladeren een smaakvol kwaliteitsproduct maken. Er is dan ook niets mooiers dan als sommelier theeparels te ontdekken en in te kopen bij de juiste theeboeren om ze vervolgens te verkopen aan theeliefhebbers in Nederland. Dat wil zeggen; verkopen met een eerlijke prijs, zodat alle vakmensen een eerlijke beloning krijgen voor hun harde werk. MEVROUW CHA staat voor een eerlijke prijs.

 

Van productie tot thuisbezorging

Met deze eerlijke prijs geef je iedere topper zijn beloning. Er zijn verschillende vakmensen die helpen met het afleggen van de weg van theeplant naar theekopje. De thee wordt eerst geproduceerd door theeboeren in het land van oorsprong. De transporteur zorgt er vervolgens voor dat de thee van de theeboer naar de theeverkoper komt. In dit geval is de theeverkoper een bevlogen Theesommelier uit Stompetoren (klik hier en luister naar een korte video van deze Theesommelier over theeprijzen). Als laatste schakel is er de postbezorger die de thee netjes bij je thuisbezorgd, zodat jij kunt gaan genieten van je (h)eerlijke theemomenten!

 

Een eerlijke prijs met een glimlach

Theeleuten met MEVROUW CHABij MEVROUW CHA willen we absoluut niet dat jij te veel betaalt én willen we eveneens niet dat de vakman te weinig ontvangt. Daarom kiezen we voor  directe schakels zonder onnodige tussenpersonen, waar we een lange termijn samenwerking mee opbouwen. Dit doen we om met een zo eerlijk mogelijke prijs zoveel mogelijk mensen blij te maken.

 

Doe je mee met de thee revolutie?

Hoeveel betaal jij zelf het liefst voor jouw kopje thee? Als consument heb jij de keuze altijd in eigen handen. Bij MEVROUW CHA vinden we het belangrijk om je meer keuze te geven dan enkel de té laag geprijsde thee artikelen die je in de supermarkt kunt vinden. Wij willen dat je bewust kunt kiezen voor de beste kwaliteit thee met eerlijke waardering van theeplukker tot theeboer. Help je ons in de strijd voor een theewereld met hogere kwaliteit, betere prijzen en meer duurzaamheid?
 

 

MEVROUW CHA gaat voor puur genieten met eerlijke prijzen. Drink MEVROUW CHA thee en maak samen met ons impact op de thee industrie ????.

De waardering van mevrouwcha.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 753 reviews.
Stel je vraag op Facebook Messenger