Als het over eten en drinken gaat wordt ons als consument heel veel verteld. Lastig om te onderscheiden wat nu eigenlijk wat is. Hoe meer we weten, des te beter we kunnen kiezen wat we wel en wat we niet in onze mond willen stoppen om te zorgen voor ons lijf en onze geest! Zo werkt dat natuurlijk ook bij thee. We maken onze eigen keuzes in de aankoop van onze thee, maar wat weten we nu eigenlijk van dit eindproduct en of er wel of niet mee gerommeld is? Bovendien zetten we onze thee zelf… Echter, doen we dit op een juiste manier, zodat de kwaliteit van het product overeind blijft?   

 

WEET WAT JE DRINKT.

 

Theesommelier Linda deelt graag al haar kennis over thee. Door het beantwoorden van uiteenlopende vragen willen we je de bagage meegeven, waardoor je zelf in handen hebt voor welke thee jij kiest en wat je met deze thee doet om jezelf het lekkerste van het lekkerste (en het puurste van het puurste!) voor te schotelen. Bovendien is het gewoonweg lekker weglezen met prikkelende knowhow, inspirerende recepten en de handigste tips voor jouw theeskills. 

€2,95

Gezond met thee

Een inspiratie boost met thee voor jouw gezondheid. Lees deze healthy guide en leer over hoe thee je helpt bij een gezonde leefstijl, met 6 ultieme thee tips van Theesommelier Linda. 

€2,95

Zelf ijsthee maken

Leer in 4 simpele stappen zelf ijsthee maken, zonder toevoegingen en suikers. Je kunt gelijk thuis aan de slag. Bovendien helpen de 6 inspirerende recepten je op weg. Easy does it!

Kopje thee tijdens het lezen? Klik hier voor onze online thee shop. 

Stel je vraag via mail