Planta Pop-up met verveine thee van Mevrouw ChaWow, wow, wow. Wat een jaar! Wat hebben we met jullie genoten van veel heerlijke momenten met échte thee. En wat verheugen we ons op alle theemomenten die nog gaan komen in het volgende jaar. Maar, voordat we gaan proosten… Hoe kijken we terug op 2019 en wat gaat er allemaal voor leuks gebeuren in 2020?

 

Mevrouw Cha in 2019

We gaan samen terug in de tijd.

  • We willen dat iedereen kan genieten van bijzondere theesoorten met de mooiste smaken. Daarom is het belangrijk voor Mevrouw Cha om theereizen te blijven maken. Zo staan we dichtbij de theeboeren waarmee we samenwerken en doen we nieuwe ontdekkingen in de wereld van thee. Zo was in 2019 Indonesië aan de beurt. Theesommelier Linda heeft verse batches kittelbloem, bali chai, silver needle en white peony voor jullie meegenomen en nieuwe (nog bekend te maken) theesoorten ontdekt. Exciting!
  • 2019 is eveneens het jaar dat Theesommelier Marloes mee helpt op het gebied van communicatie. Dus stel je een vraag via de mail, dan kun je haar naam voorbij zien komen en helpt ze je graag verder met je theevraag. Ook houdt ze je op de hoogte van Mevrouw Cha nieuws en deelt ze kennis van ons als Theesommeliers via de nieuwsbrief (met gratis e-books!) en via Facebook en Instagram. Hiermee hopen we jullie constant te inspireren op het gebied van thee. Go Team Cha!
  • Nog een samenwerking kwam de hoek om kijken toen Theesommelier Linda Chef Wouter ontmoette. Deze ontmoeting leidde tot een nieuw concept, genaamd Planta Pop-up. Het is een veganistische lunch of diner geserveerd met de unieke theesmaken van Mevrouw Cha. Het blijkt een geweldig concept, want alle edities van 2019 waren direct uitverkocht. Nieuwe edities van 2020 staan alweer online, dus klik hier om je eigen plekje te reserveren.
  • Al bijna 8 jaar organiseert Mevrouw Cha proeverijen in haar Theekamer in Stompetoren. Het was dit jaar tijd voor een nieuwe look & feel! Linda heeft samen met Mulhouse onder andere alles opnieuw ingedeeld, een nieuw likje verf gegeven en nieuwe accessoires geplaatst. Hierdoor wordt het nog gezelliger, intiemer en sfeervoller om aan te schuiven bij een theeproeverij of theeproeverij met lunch.

 

Mevrouw Cha in 2020

2019 is (bijna) geweest en 2020 is coming. Wat voor leuks en spannends gaan we samen doen in het aankomende jaar?

  • Natuurlijk staan er weer nieuwe theereizen op de planning om jullie nieuwe unieke theesmaken te laten ervaren. Mevrouw Cha denkt aan Japan, Taiwan, Frankrijk en Marokko. En heb je zelf nog tips? Ze zijn altijd welkom!
  • In het nieuwe jaar maakt Theesommelier Linda graag weer een feestje met jou tijdens haar nieuwe stijl theeproeverijen en deluxe theeproeverijen met lunch. In de Theekamer leer je alles over thee en proef je de vier seizoenen in de thee en in de gerechten uit eigen keuken.
  • Naast theeproeverijen kun je bij Mevrouw Cha al heel lang terecht voor die gave thee abonnementen. Deze worden in 2020 in een heel nieuw jasje gestoken. Hoe ziet dat eruit? Je komt er vanzelf achter als je het thee abonnement lekker bij jouw thuis laat bezorgen.
  • Het samenwerken met stagiaires is altijd heel leuk en goed gegaan. We hebben dan ook altijd plek voor nieuwe enthousiastelingen. Laat je vooral horen bij interesse en wie weet werken we samen in 2020 (mail ons)!

 

Nieuw jaar met nieuwe voornemens

Zo te lezen hebben we genoeg om met een glimlach op terug te blikken en genoeg om met diezelfde glimlach naar uit te kijken. Er begint een nieuw jaar met nieuwe goede voornemens. We gaan er weer helemaal voor. Jij ook? Wat zijn jouw voornemens? En heeft er misschien eentje met thee te maken? We horen ze maar al te graag!

Stel je vraag op Facebook Messenger