Compleet theepakket | Het perfecte theemomentje

In de online thee shop van MEVROUW CHA vind je complete pakketten met bij elkaar passende losse thee en thee accessoires. Je vindt er verschillende theepakketten voor het perfecte theemoment die je geeft aan jezelf of aan een andere theedrinker. Klik hier voor een korte video met uitleg en lees ook vooral lekker verder.

 

Maak het jezelf makkelijk met een theepakket

Bestel je een theepakket, dan houd je het lekker simpel. Je hoeft zelf geen keuze meer te maken, want dit is al voor je gedaan. Als Theesommelier zoek ik de perfecte combinaties voor je uit. Er is aan alles gedacht, zodat je met het kant en klare pakket gelijk thuis aan de slag kunt.

 

Het theepakket is met zorg samengesteld door een Theesommelier.

 

Wat zit er in een theepakket?

Wanneer je een theepakket van MEVROUW CHA besteld en thuis uitpakt (een klein moment van geluk!) dan ontdek je (h)eerlijke losse thee en mogelijk ook leuke thee accessoires. Precies de juiste combinatie van thee en thee accessoires zorgt voor een smaakbeleving waar je als theeleut blij van wordt. Mocht je toch benieuwd zijn naar en meer willen weten van een specifiek product? Scrol dan door de thee en thee accessoires via onderstaande knoppen. 

 

 

Theepakket bestellen

Wil je alle theepakketten uit het assortiment van MEVROUW CHA bekijken? De drie pakketten hieronder zijn populaire voorbeelden van hoe bepaalde samenstellingen voor elkaar werken. Klik op de knop daaronder en alle pakketten verschijnen in een mooi overzicht. Daar zie je trouwens ook de mogelijkheid van een cadeaubon voorbij komen, zodat de gelukkige ontvanger zijn of haar pakket zelf samen kan stellen!

 

“Great things are done by a series of small things brought together.”

Ikigai theepakket

Ikigai theepakket

Cadeau theepakket

Cadeau theepakket

Cafeïnevrij theepakket

Cafeïnevrij theepakket

 

Geef een theepakket cadeau

Het theepakket leent zich perfect voor het geven van een cadeau. Iedere theedrinker vindt het leuk om losse thee en/of thee accessoires te krijgen. Het brengt gevoelens van geluk, liefde, waardering, positiviteit en inspiratie naar boven. Stel je voor: je geeft een theepakket aan iemand… Wie is diegene die nu in je gedachten popt? Aan wie zou jij graag een verwenmoment als cadeau geven?

 

  • Complete theepakketten van MEVROUW CHACadeau voor familie en vrienden
    Wie weet denk je aan de personen die heel dicht bij je staan. Het is altijd leuk om hen te verrassen met een theepakket. De theepakketten worden altijd mooi ingepakt in design cadeaudozen. En wist je dat je in de winkelmand zelfs een handgeschreven boodschap kunt achterlaten voor een persoonlijke touch?
  • Geschenk voor bedrijven en collega’s
    In je werkomgeving wil je graag mensen inspireren en motiveren. In een theepakket vind je een mooie aansluiting daar op. Heb je hier eventuele vragen over, dan kun je mij altijd bereiken via de contactgegevens.

 

Leuk om te geven en leuk om te krijgen. In beiden gevallen wens ik je een genietmoment toe!

De waardering van mevrouwcha.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 753 reviews.
Stel je vraag op Facebook Messenger