Eetdagboek | Gezond met Rox | Let's go healthy journal
Home / Winkel / Boeken / Eetdagboek: let’s go healthy

Eetdagboek: let’s go healthy

 19,95

 

Leer in 12 weken door middel van zelfreflectie, informatie, lekkere recepten en weekschema’s een gezonde leefstijl vast te houden op een plezierige manier met dit unieke eetdagboek van orthomoleculair voedingsdeskundige Roxanne. Geniet nog meer van deze #letsgohealthy leefstijl en combineer gezond eten met het drinken van échte losse thee vanuit het 3 maanden thee abonnement. Scrol naar beneden voor meer informatie.

Uitverkocht

Artikelnummer: Cha-2001 Categorieën: ,
  • Recepten, weekschema’s en informatie
  • Ook vegetarisch, veganistisch, gluten- en lactosevrij
  • Gebaseerd op orthomoleculaire voeding
  • Geweldig voor thee en spijs combinaties
Levertijd en verzending
Binnen 1 - 3 werkdagen wordt je bestelling verstuurd. Vanaf €75 vervallen de verzendkosten van €3,95

Lees meer...

Theesoort:  Boeken

Eetdagboek: let's go healthy

Dit unieke eetdagboek leert je in 12 weken (periode waarin verandering blijvend wordt) door middel van zelfreflectie, informatie, lekkere recepten en weekschema's een gezonde leefstijl vast te houden op een plezierige manier. Je werkt toe naar een gezond, energiek en zoveel mogelijk klachtenvrij leven. Dit doe je samen met auteur en orthomoleculair voedingsdeskundige Roxanne van Olst van Gezond met Rox. Roxanne heeft een grote passie voor wat gezonde voeding voor een mens kan doen en hielp al vele mensen in haar praktijk. Vanuit die ervaring is het journal tot stand gekomen om nu ook jou te helpen.

 

Praktisch

Het healthy journal is een hardcover boek, bestaande uit 167 pagina's. Het heeft tevens een handig lint als boekenlegger.

 

Wist je dat

Het journal ook vegetarische, veganistische, glutenvrije en lactosevrije recepten bevat?

 

Tip van Theesommelier Linda

Combineer 12 weken gezond eten met het 3 maanden thee abonnement van MEVROUW CHA. Het abonnement past perfect bij deze journey door het #letsgohealthy journal, want je ontdekt op deze manier geweldige thee en spijs combinaties die aansluiten op een vitale leefstijl. Klik hier voor meer informatie over het thee abonnement.

Klaar voor je nieuwe leefstijl met het eetdagboek én maandelijks (h)eerlijke thee? Vink de checkbox hierboven aan en voor je het weet maak je zelf de meest heerlijke thee en spijs combinaties door de recepten van Rox te proeven samen met de bijpassende losse thee van Theesommelier Linda. Zo wordt gezond bezig zijn wel héél leuk!

Andere suggesties…

Stel je vraag op Facebook Messenger