Je bent een theeliefhebber en op zoek naar nieuwe thee inspiratie. Dan mag je nu stoppen met zoeken, want MEVROUW CHA neemt je mee in de wereld van thee en thee mogelijkheden door je wekelijks thee updates te geven. Lees dus lekker verder of klik hier voor een korte video.

 

Leren over thee van een professional

Theesommelier Linda van MEVROUW CHAInformatie over thee kun je op meerdere plekken vinden. Natuurlijk wil je wel informatie met inhoud die klopt en inhoud die er toe doet. Bij MEVROUW CHA wordt theekennis gedeeld door Theesommeliers. Zo word jij op een leuke manier wijzer vanuit de juiste bron. Blader bijvoorbeeld door de blogs op deze website en kom er achter hoeveel er voor jou nog te leren valt over thee.

 

“Het is leuk om dingen niet te weten, want dan kun je iets nieuws leren.”

 

Waarom wil ik thee updates?

E-book vol thee inspiratie van MEVROUW CHAHet is en blijft leuk om zo nu en dan de blogs door te lezen. Voor alle actuele thee ontwikkelingen bij MEVROUW CHA kun je je het beste aanmelden voor de maandelijkse thee updates. Je mailbox vult zich dan 1x per maand met nieuws speciaal voor de theeliefhebber. Wat kun je verwachten? 

 

 • Actueel nieuws
  Je bent als één van de eersten op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen in de theewereld van MEVROUW CHA. Zo ben je up to date als het gaat over nieuwe theesoorten die in het assortiment verschijnen of over nieuwe zetmethodes die horen bij het nieuwe seizoen.
 • Interessante weetjes
  Als Theesommelier ben je dag in en dag uit bezig met thee. Je reist naar theelanden, je proeft uiteenlopende theesoorten, je praat met theekenners, je experimenteert met thee mogelijkheden en meer. De nieuwe inzichten en ontdekkingen die hieruit voortvloeien deel ik graag met jou.
 • Handige tips
  De jarenlange ervaring met thee zorgt ervoor dat ik veel handige thee tips voor je heb verzameld. Bovendien krijg ik van alle theeliefhebbers om me heen leuke vragen die ervoor zorgen dat ik ook weer op zoek ga naar nieuwe tips. Sterker nog, komt er nu een suggestie in je op voor een thee update? Laat het gerust aan ons weten via de reacties hieronder!
 • Leuke acties
  Uitsluitend voor de lezers van de maandelijkse thee mails organiseren we leuke acties. Een klein voorbeeld: 4x per jaar versturen we een voucher voor gratis verzending van alle thee bestellingen in de online thee shop. Die wil je niet missen!
 • Cadeau e-books
  Ieder seizoen publiceert MEVROUW CHA een nieuw e-book over thee. Dit betekent dat ik je 4x per jaar een e-book cadeau geef. De verschillende e-books hebben verschillende invalshoeken. IJsthee, thee en vitaliteit, theereizen, thee en spijs (met leuke recepten)… We behandelen alles dat met thee te maken heeft om jou te blijven inspireren.

 

Maandelijkse thee updates van MEVROUW CHA brengen je relevante thee kennis die je direct om kunt zetten in kunde.

 

Ik hoop je binnenkort blij te kunnen maken met een berichtje van mij in jouw mailbox om je kijk op en weet van thee naar een nieuw level te kunnen brengen. 

Alles over theemelanges

Alles over theemelanges

Zoek je het woord melange op in de Van Dale, dan stuit je op de term mengsel. Mengsel wordt geduid...

Stel je vraag op Facebook Messenger