30 dagen Thee drinken | met Theesommelier Linda

Het is 1 januari 2013, de dag dat Mevrouw Cha een dertig dagen project is begonnen. Geïnspireerd door het motiverende filmpje van TED waarin Matt Cutts verteld over 30 dagen projecten, de 365 foto’s van Jessica waarbij zij iedere dag een foto van haar kopje thee neemt. Daarnaast, niet te vergeten de geweldige zondagmiddag film “Julie & Julia” waarin Julie iedere dag een recept uit het kookboek van Julia Child bereidt en daarover blogt. Door deze verschillende inspiraties bronnen is het gaan kriebelen.

30 DAGEN CHALLENGE

Ik loop nu al een half jaar rond met het idee dat ik wil schrijven over mijn belevingen op het gebied van thee. Thee is een heel mooi product zijn met talloze mogelijkheden en Mevrouw Cha neemt je graag mee in deze wereld. Verder vind ik dat er meer informatie over thee op het internet mag staan en hier wil ik mijn steentje aan bijdragen. Maar… ga maar eens beginnen, ik ben namelijk goed in het bedenken van andere dingen waardoor er nog geen enkele blog van Mevrouw Cha is verschenen.

THEE IN AMSTERDAM

Amsterdam is een inspirerende stad met geweldige horecagelegenheden waar veel verschillende soorten thee worden geserveerd. De ene horecagelegenheid besteed er meer aandacht aan dan de andere, ik vind dit interessant. Nu nog dertig plekken in Amsterdam vinden waar ze bewust met eten en drinken bezig zijn en dus hopelijk ook met thee.

HOTSPOTS ONTDEKKEN

Nu is het één januari, een nieuw jaar vol mogelijkheden en een perfecte dag om mijn eerste dertig dagen project aan te gaan. Naast mijn vaste baan creëer ik iedere dag een mogelijkheid om ergens thee te proeven in Amsterdam. Naast dat het heerlijk is om leuke horecagelegenheden te ontdekken is het ook belangrijk om mijn smaak verder te ontwikkelen. En hoe ontwikkel je jou smaak?

De waardering van mevrouwcha.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 753 reviews.
Stel je vraag op Facebook Messenger