21 dagen thee challenge met Theesommelier Linda

Gezonde thee van Mevrouw Cha

 

Hoeveel thee drink jij per dag? We zijn benieuwd, want wist je dat thee je met zijn gezonde eigenschappen een lekkere fitte start van het nieuwe jaar kan geven? Daarom begint het jaar van Mevrouw Cha met een heerlijke en super healthy challenge. Lees verder en doe met ons mee!

 

#21dagenthee

 

3 koppen thee per dag

Het Voedingscentrum geeft aan dat thee (zonder suiker!) je lichaam op een gezonde manier voorziet van vocht. De organisatie vertelt onder andere dat het drinken van thee de kans op beroertes en het risico op diabetes type 2 verkleint. Bovendien dat het de bloeddruk en het cholesterol, waarmee ook het risico op hart- en vaatziekten, verlaagt. Daarom adviseert het Voedingscentrum om 3 koppen thee per dag te drinken vanwege de positieve gezondheidseffecten.

 

#21dagenthee

 

Start sterk met thee

Daar is Mevrouw Cha natuurlijk he-le-maal voor. Dus… Start sterk met thee! Dat is wat we gaan doen begin 2020. Samen met jou willen we de 21 dagen thee challenge aan gaan. Vanaf 6 januari tot en met 26 januari drinken we 3 koppen thee per dag (of meer natuurlijk). Water en af en toe een kopje koffie kan. Natuurlijk vermijden we wel dranken met alcohol en suikers. Dit alles met de bedoeling het jaar gezond te beginnen en hopelijk een blijvende gezonde gewoonte te starten.

 

#21dagenthee

 

Effecten van het drinken van thee

Mevrouw Cha verwacht dat je in de 21 dagen merkt dat je meer energie hebt, een meer stralende huid hebt en lekkerder en strakker in je vel zit. Bovendien heb je een begin gemaakt op weg naar het profiteren van de gezondheidsimpact op lange termijn. Kortom, een paar koppen thee a day, keeps the doctor away!

 

#21dagenthee

 

Durf jij het ook aan?

Doe je met ons mee? Super! We gaan er samen voor. Om elkaar te motiveren delen we alles op Instagram met de hashtag #21dagenthee. Begin je met je eerste kopje thee? Laat het met een post weten. Merk je al verschil en maakt dat blij? Deel je verhaal via stories. We kunnen niet wachten om alle positieve vibes mee te krijgen.

 

Haal je gezonde thee voor deze challenge in huis via onze thee shop. Pure thee met unieke smaken die je zeker die frisse start gaan geven. #zinin

 

Stel je vraag op Facebook Messenger