Losse Thee bestellen | Duurzame visie van MEVROUW CHA

Iedere dag is MEVROUW CHA druk bezig in haar thee magazijn om de thee voor alle liefhebbers in te pakken. Er liggen 25 grams en 100 grams zakjes klaar om de thee goed in te kunnen bewaren. Voor iedere hoeveelheid zorgen we dat er voldoende voorraad klaar ligt. Het is vervolgens aan jou om in onze online thee shop een keuze te maken tussen 25 en 100 gram. Wat kies jij? En waarom?

 

Thee drinken met Mevrouw Cha

 

25 of 100 gram losse thee kopen?

Doorgaans gebruik je 2 gram MEVROUW CHA thee per kop. De thee is van hoge kwaliteit en mag je wel drie (of nog meer) keer opschenken. Je kunt je voorstellen dat je met 25 gram behoorlijk wat kopjes thee kunt vullen voor heerlijke genietmomenten thuis of ‘on the go’. Als je een bepaalde theesoort nog niet kent en wilt proberen, dan is 25 gram de ideale hoeveelheid om mee te experimenteren. Daarom zeggen we bij MEVROUW CHA dat een 25 grams zakje echt voor de ontdekker is.

Ken je de thee en ben je fan? Voor die theekenners en theelovers, ga dan voor 100 gram. Zeker als je leest over de volgende voordelen…

 

Verse thee met korting

Wanneer je bij MEVROUW CHA kiest voor 100 gram, dan geeft Theesommelier Linda je korting op je aankoop. Dit geeft ze met alle liefde, omdat er zoveel positieve factoren aan vastkleven als je kijkt naar thee en duurzaamheid. Hoe zit dat precies?

 

Hoe kun jij bewust kiezen voor duurzame thee?

Voor een bestelling van 100 gram verbruiken we minder verpakking, stickers en theekaartjes. Hiermee zijn we samen beter bezig voor het milieu. Bovendien hoeven we de thee maar 1x te verzenden in plaats van 4x, waardoor we de CO2 uitstoot aanzienlijk verminderen. En aangezien MEVROUW CHA 1x per jaar inkoopt (ook om duurzame redenen), is er geen verschil in thee batch. Daarnaast ben jij misschien de gelukkige die genoeg thee in huis heeft met een 100 grams bestelling, want op = op.

Ben jij de ontdekker die gaat voor 25 gram of de theelover die gaat voor 100 gram? Hoe dan ook… Geniet er lekker van!

Klik hier en bekijk de online thee shop

 

Stel je vraag op Facebook Messenger